Ειδήσεις

Αποχώρησε η προϊσταμένη του τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Α ΄θμιας


Σε συγκινητική ατμόσφαιρα, μετά από δυόμιση χρόνια προσφοράς ως προϊσταμένη του τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων, η κ. Μαρία Καριντζιά αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, αναλαμβάνοντας καθήκοντα διευθύντριας στο 7ο δημοτικό σχολείο Καρδίτσας.

Σε μια λιτή εκδήλωση ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Γκόλτσος με τους συνεργάτες του αποχαιρέτησαν την κ. Καριντζιά, ευχαριστώντας την για την συνεργασία και την βοήθειά της όπου της ζητήθηκε κατά την διάρκεια της θητείας της, συμβάλλοντας σημαντικά σε επίλυση ζητημάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, ευχόμενοι υγεία και επιτυχίες στο νέο πόστο που αναλαμβάνει.

Η κ. Καριντζιά ευχαρίστησε με την σειρά της τους συνεργάτες της στην Διεύθυνση λέγοντας, «ένας κύκλος έκλεισε και ανοίγει ένας καινούριος», δηλώνοντας ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί και με κάθε τρόπο στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει, και ότι είναι στη διάθεση της Διεύθυνσης για οτιδήποτε χρειασθεί.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δωρεάν προβολή ταινίας από το ΚΕΘΕΑ Έξοδος
Επόμενο άρθρο Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Αριστοτέλης Σπάνιας δέχεται κόσμο στο πολιτικό του γραφείο