Ειδήσεις

Αποκατάσταση αντιπλημμυρικού έργου στην Τ.Κ Κρύα Βρύση Καρδίτσας


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης του αντιπλημμυρικού έργου στην Τ.Κ της Κρύας Βρύσης, το οποίο επισκέφτηκε ο κ. Κωστής Νούσιος.

Σε δηλώσεις του ο κ. Νούσιος τόνισε μεταξύ άλλων: ‘’ Σε συνεργασία με τη Δ/νση Τεχνικών Έργων  αποκαθιστούμε τις ζημιές σε υπάρχον αντιπλημμυρικό έργο με στόχο την προστασία της Τ.Κ της Κρύας Βρύσης και της ευρύτερης περιοχής. Είχε προηγηθεί μελέτη που αφορούσε στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας και την προστασία του υφιστάμενου τεχνικού και των πρανών του συλλεκτήρα. Στο υφιστάμενο τεχνικό (γέφυρα διάβασης) είχε καταστραφεί ο αριστερός πτερυγότοιχος που βρίσκεται σε επαφή με αύλειο χώρο κατοικίας. Στη θέση του κατασκευάζεται οπλισμένο τοιχίο μήκους 22 μ. και ύψους περίπου 5μ. Για την κατασκευή του μάλιστα απαιτήθηκε η εκτροπή του συλλεκτήρα και η δημιουργία πρόχειρης διάβασης. Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους. Συνεχίζουμε τις μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις σε προβληματικά σημεία της αρμοδιότητάς μας με στόχο τη διευκόλυνση της καθημερινότητας του πολίτη. Αυτή άλλωστε είναι η βάση της πολιτικής του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.

Προηγούμενο άρθρο To ημιτελές ΄21: Tα τουρκικά Άγραφα, η Καρδίτζα και ο κάμπος στον απόηχο της Ελληνικής Επανάστασης, 1840-1880
Επόμενο άρθρο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας: Κάθε Νοέμβρη….