Ειδήσεις

Απόλλων Καρδίτσας: Ντέρμπι αήττητων την Κυριακή στην Καρδίτσα!


Ματς με μεγάλη αγωνιστική και βαθμολογική σημασία διεξάγεται την Κυριακή στην Καρδίτσα για τον Απόλλωνα. Η ομάδα του Σπύρου Παππά υποδέχεται την Ε.Α.Λ. σε ένα ντέρμπι αήττητων για την 5η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΘ που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Τόσο η ομάδα της Καρδίτσας, όσο και αυτή της Λάρισας έχουν σημειώσει τρεις νίκες στους ισάριθμους αγώνες που έχουν πραγματοποιήσει στο πρωτάθλημα, ενώ αμφότερες έχουν εκπληρώσει και το προγραμματισμένο ρεπό τους για τον 1ο γύρο.

Η νεανική ομάδα της ΕΑΛ αποτελείται από ένα σύνολο ανερχόμενων αθλητών, πλαισιωμένο από κάποιους πιο έμπειρους, καταγράφοντας μέχρι στιγμής αξιόλογη παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Απόλλων, μετά και το νικηφόρο τοπικό ντέρμπι στην έδρα του Γ.Σ.Μουζακίου «Γ. Πασιαλής» έδειξε χαρακτήρα, κυρίως διότι κλήθηκε να καλύψει τις σοβαρές απουσίες παικτών που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ήδη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, οι «κυανόλευκοι» αντιμετώπισαν τις δύο έτερες ομάδες του πρωταθλήματος από το νομό μας, σε ένα πρώιμο στάδιο της σεζόν και σε παιχνίδια που πάντοτε κρύβουν ιδιαιτερότητες και ενισχύουν το κίνητρο εκατέρωθεν.

Για το Κυριακάτικο ματς, η ομάδα της Καρδίτσας ευελπιστεί να έχει το φίλαθλο κοινό στο πλευρό της ώστε να αποκτήσει ψυχολογική ώθηση και να προσπαθήσει για ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα. Στα αγωνιστικά νέα, τα προβλήματα τραυματισμών δε λείπουν και ο Σπύρος Παππάς θα περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση όλων των αθλητών του προκειμένου να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή αποστολή.

Η αναμέτρηση ορίστηκε για την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας (παλαιό) και η είσοδος είναι δωρεάν, για όποιον φίλο του μπάσκετ επιθυμεί να την παρακολουθήσει.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 25 Νοεμβρίου

18:30, Πελασγιώτιδα Λάρισας – Νίκαια 2012
19:30, Α.Σ. Βαλίος – Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής»

Κυριακή 26 Νοεμβρίου

14:00, Δαναοί Τρικάλων Κ18 – K.B.A.
15:00, Λέοντες Τυρνάβου – Ίκαρος Νεάπολης
16:00, Απόλλων Καρδίτσας – Ε.Α.Λ.
Ρεπό: Κρόνος Τυρνάβου

Προηγούμενο άρθρο Ταξίδι στον χρόνο… για μαθητές του 4ου ΓΕ.Λ. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος, επί της οδού Λαμπράκη