Ειδήσεις

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για την ελληνική σημαία και τα αερόστατα


Ήταν μία ονειρική βραδιά η εκδήλωση με τα αερόστατα και την ύψωση της μεγαλύτερης Ελληνικής Σημαίας στον κόσμο, η οποία ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία! Η εκδήλωση Μνήμης για τα 80 χρόνια από την καταστροφή και το κάψιμο των χωριών μας από Ιταλούς και Γερμανούς κατακτητές το 1943, έκλεισε με ανοιχτά παράθυρα στο Μέλλον!

Από την Λίμνη Πλαστήρα έφυγε πρόσκληση Ειρήνης, Δημιουργίας και Φιλίας των Λαών. Η ύψωση της μεγαλύτερης Ελληνικής σημαίας στον κόσμο στη Λίμνη Πλαστήρα, αποτελεί τον ύψιστο συμβολισμό για την Ελλάδα και τον Δήμο του Μέλλοντος!

Ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα, ευχαριστεί επώνυμους και αμέτρητους ανώνυμους που με την παρουσία τους μετέτρεψαν σε ανοιχτή γιορτή την εκδήλωσή. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όσους ήλθαν από μακρινές πόλεις, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά, Βόλο, Λάρισα, Λαμία, κ.α.!

Ευχαριστώ τον σαξοφωνίστα κ. Δημήτρη Βασιλάκη για τις μουσικές που συνόδευσαν την εκδήλωση, καθώς και το νεανικό συγκρότημα Gypsies On Paradise (GOP), για την όμορφη συναυλία που έδωσε στο υπαίθριο θέατρο.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Ελληνικό Αεροναυτικό Όμιλο και την Αεροπορική Εταιρεία OLYMPIC BALLOONS με επικεφαλής τους κ.κ. Μίλτο και Πάρι Κοτζαγερίδη.

Ευχαριστούμε τους φωτογράφους ThomasStergiopoulos και JohnGiannousas, Τάτσιος Γιώργος , καθώς και τον Βαγγέλης Παπαβασιλείου  για την απευθείας μετάδοση και προβολή της εκδήλωσης, καθώς και για την παραγωγή φωτογραφικού υλικού και βίντεο, το οποίο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Δήμου, ελεύθερο προς χρήση. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι πρόσφεραν εθελοντικά, χωρίς οικονομική αμοιβή στήριξαν την εκδήλωση και τους ευχαριστούμε!

Τέλος, ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους τηλεοπτικών, ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ, για την κάλυψη και προβολή της εκδήλωσης.

Προηγούμενο άρθρο Ιερά Αγρυπνία, επί τη ενάρξει του νέου εκκλησιαστικού έτους
Επόμενο άρθρο Ιός Δυτικού Νείλου: Συνολικά 100 κρούσματα – Η κατάσταση στη Θεσσαλία