Ειδήσεις

Απονομή Υποτροφιών από την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου και Εορτασμός Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940


Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητής Ζήσης Μαμούρης και ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου κ. Μαρσέλ Σολομών συν-διοργανώνουν τελετή απονομής υποτροφιών σε φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, στις 7.00 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο «Δημήτρης Σαράτσης» του Παραλιακού Συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στον Βόλο.
Οι υποτροφίες είναι ευγενική χορηγία της οικογένειας του αείμνηστου δωρητή της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, Ζαχαρία Σακκή.
Μετά την τελετή της απονομής υποτροφιών θα ακολουθήσει Πανηγυρική Εκδήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940 η οποία περιλαμβάνει προσφώνηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητή Ζήση Μαμούρη και ομιλία του Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, Χρήστου Γκόβαρη, με θέμα: «Εκπαίδευση σε μια πλουραλιστική κοινωνία: η συνέχεια του αγώνα ενάντια στον εθνικισμό και τον ρατσισμό»

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Νίκος Καρδούλας: Μειώθηκαν κατά 10,6% οι Έλληνες που τρέφονταν ανεπαρκώς το 2019-2021 σε σχέση με το 2016-2018