Ειδήσεις

Αποτελέσματα αγωνιστικού τάβλι στην Καρδίτσα


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Καρδίτσας με νικητή τον Δημήτρη Δοξαρά, ενώ με 3 νίκες ακολούθησαν οι : Κυριάκος, Παπακωνσταντίνου, Τσακίρης, Τσολάκος και Τσιαμαντάς.

Στην βαθμολογία, μετά τις 9 αγωνιστικές (από τις 13 ….. αφαιρούνται οι 3 χειρότερες), στην κορυφή βρίσκονται ο Γιάννης Παπανδρέου και ο Ηρακλής Τσιαμαντάς, ενώ σχεδόν 10 παίκτες διεκδικούν τον τίτλο στο συγκλονιστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

Η 10η αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 25 Απριλίου.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου, στα Καλογραιανα ο 3ος προκριματικός γύρος (από τους 4ις) του 9ου κυπέλλου Καρδίτσας για την τελική φάση FINAL – 8.

Την πρόκριση κέρδισαν οι : Σεραφείμ Μηλιώνης και Νίκος Πριτσιολας, που μαζί με τους Αμπράζη, Παπανδρέου, Δημάκη, Σαλταγιάννη είναι οι 6 από τους 8 προκριθέντες της τελικής φάσης.

Ο σύλλογος ευχαριστεί το cafe ΚΟΥΒΑΡΑΣ για την διάθεση του χώρου και την άψογη φιλοξενία.

Ο 4ος γύρος είναι προγραμματισμένος για τις 14 Μαϊου.

Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 9 Απριλίου το ιντερνετικό πρωτάθλημα 2023 με πρωταθλητή Ελλάδος τον Νεκτάριο Τόκη που επικράτησε στον τελικό του Μιχάλη Προυκάκη, ενώ την 3η θέση κατέκτησε ο Παναγιώτης Μανεσιώτης.

Για τον σύλλογο της Καρδίτσας εξαιρετική ήταν η επιτυχία του Σταύρου Τσολάκου που κατέκτησε την 5η θέση ανάμεσα σε 85 παίκτες.

 

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε η νέα παιδική χαρά στο Παυσίλυπο
Επόμενο άρθρο Τα παιδιά της Καρδίτσας που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ρομποτικής βράβευσε ο Δήμαρχος Β. Τσιάκος