Ειδήσεις
Tags |

Αποθανέτω η ψυχή μας μετά των άλλων «φίλων» – Του Κώστα Βλάχου


Είμαστε   η  γενιά   που πρέπει να προετοιμαστεί δήλωσε ο Άγγλος  αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων   Πάτρικ  Σόντερς   και  να δημιουργήσουμε ένα στρατό   που πολεμώντας δίπλα στους συμμάχους να νικήσουμε τη Ρωσία .  Πήγαινε να την κερδίσεις και άσε μας ήσυχους εμάς.

Παρόμοιες   δηλώσεις  δυστυχώς  έγιναν και άλλους πολλούς , όπως του Γερμανού  υπουργού άμυνας , Σουηδών  αξιωματούχων και άλλων

O  Sky News  έγραψε  ότι βρισκόμαστε  σε προπολεμική  περίοδο  και  έθεσε το ερώτημα εάν  πηγαίνουμε για Γ παγκόσμιο πόλεμο.

Οι στρατιωτικοί  μια ζωή αυτό κάνουν , είναι το επάγγελμα τους, να καταστρώνουν σχέδια πολεμικά  και όταν φτάνουν σε ανώτατα αξιώματα  και οι ίδιοι δεν θα πολεμούν , πασχίζουν  μέσω πολέμων να δοξαστούν  και στην ιστορία τα ονόματα τους ανεξίτηλα να γραφτούν.

Δεν υπολογίζουν τα εκατομμύρια ζωές που θα χαθούν.

Καιρός είναι οι λαοί  να βροντοφωνάξουν  όχι στους πολέμους.

Πολλοί πλέον για τρίτο  παγκόσμιο πόλεμο ομιλούν  και κανείς δεν κάνει κάτι να αποτραπεί. Ο κ  Σολτς  κάνει τα πάντα ο πόλεμος στην Ουκρανία  για πάντα να συνεχιστεί ,αδιαφορώντας για τους κινδύνους που εγκυμονεί. Ξέχασε  που Η  Γερμανία  είχε  τελείως καταστραφεί .

Και είναι και άλλοι πολλοί.

Μέχρι και ο Έλληνας  υπουργός άμυνας  της Ελλάδος ο κ.  Δένδιας   δήλωσε  πως είναι  θέμα αρχής για την Ελλάδα  να στηρίζει την Ουκρανία διότι  πάντοτε υποστηρίζει το διεθνές δίκαιο.

Όταν ακούμε διεθνές δίκαιο φέρνουμε  στο νου μας  αίμα και καταστροφές  από κατακτητές .

Με τις ενέργειες  των κυβερνήσεων ιδίως από το 2015  και μετά , σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου η Ελλάδα  θα στοχοποιηθεί  γιατί μια βάση  απ’  άκρου  εις άκρον  έχει καταστεί.  .

Γι ‘ αυτό οι λαοί  πρέπει να πούνε φτάνει πια . Δεν μεγαλώνουμε παιδιά  για να σκοτώνονται δίχως σκοπό.

Έχουμε υποχρέωση  να το φωνάξουμε  ΗΧΗΡΑ ,  για να σώσουμε  τη νέα γενιά. Πολλές  ενέργειες  πολιτικών γίνονται για τα χρίσματα  και μόνο για αυτά.

Η  ΣΙΩΠΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Γράψτε άρθρα  , μιλήστε συνεχώς,

απαιτείστε  θέσεις  φιληειρηνικές  από τους τοπικούς πολιτικούς και αν δηλώσουν ότι  η Ρωσία  φταίει για όλα αυτά, είναι σαν να μοιράζουν καραμέλες σε παιδιά. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος φταίει ,αλλά  τι πρέπει να κάνουμε για να σωθούμε. Σε αυτό να τοποθετηθούν.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Επόμενο άρθρο Στο μπλόκο των αγροτών ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος