Ειδήσεις

Αρχίζει η διανομή ζωοτροφών από το Δήμο Μουζακίου


Από το Δήμο Μουζακίου – Αντιδημαρχία Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Επιχειρηματικότητας, ανακοινώνεται ότι δημιουργούνται τέσσερα Κέντρα Διανομής Ζωοτροφών για τη στήριξη των κτηνοτρόφων της περιοχής μας μετά το καταστροφικό πέρασμα του κυκλώνα «Daniel».

Η απόφασή αυτή ελήφθη από τη Δημοτική αρχή, λόγω της πρωτοφανούς επέκτασης των πλημμυρικών φαινομένων σε όλη σχεδόν τη Θεσσαλίαπου είχε – εκτός άλλων – ως συνέπεια να μην λειτουργήσει την τελευταία εβδομάδα κανένα εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών στην περιφέρειά μας, ετσι το προϊόν δεν υπήρχε στο τοπικό εμπόριο. Παράλληλα, είναι πολύ δύσκολη έως αδύνατη, σε κτηνοτρόφους που διέσωσαν τα ζώα τους από τη μανία του «Daniel», να προμηθευτούν ζωοτροφές από άλλα μέρη της Ελλάδας, αφού πλημμύρισαν σημαντικές οδικές συνδέσεις, ενώ οι ίδιοι δέχθηκαν τεράστια οικονομικά πλήγματα από τηνπρωτόγνωρη κακοκαιρία.

Οι τοποθεσίες είναι οι εξής:

Α) Στο πάρκιγκΜουζακίου (περιφερειακός απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία).

Β) Στο γήπεδο της Τοπικής Κοινότητας Κρανέας.

Γ) Στο γήπεδο της Τοπικής Κοινότητας Αγναντερού).

Δ) Στο πρώην Βενζινάδικο Παγουρτζή (δίπλα στο Αναψυκτήριο Χαλίλη) στην Ε.Ο. Καρδίτσας     Μουζακίου.

Η διανομή θα αρχίσει αύριο Δευτέρα 11/9/2023 και θα γίνεται καθημερινά, κατά τις απογευματινές ώρες, για όσες ημέρες χρειαστεί.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. Κιν.: 6977549441 (Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Παπακώστας).

 

Προηγούμενο άρθρο Μέτρα στήριξης των Θεσσαλικών επιχειρήσεων ζητάει η ΟΜΕΘ
Επόμενο άρθρο Η ΟΕΝΓΕ αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας