Ειδήσεις

Αριστοτέλης Σπάνιας: Αναγκαιότητα εφαρμογής της ψηφιακής τεχνολογίας για όφελος του πολίτη της περιφέρειας


Την Αναγκαιότητα της  εφαρμογής  της ψηφιακής τεχνολογίας για όφελος  του πολίτη της περιφέρειας αποτελεί μέριμνα της ΝΔ από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης.

Η απελευθέρωση μας από τον γραφειοκρατικό τρόπο λειτουργιάς του κράτους έρχεται με γρήγορους ρυθμούς με την εφαρμογή της ψηφιακής τεχνολογίας. Αυτό έχει ως αντίκτυπο όχι μόνοστον τρόπο ψηφιακής επικοινωνίας με τους πολίτες,αλλά στην εφαρμογή της ίδιας της τεχνολογίας στις διαδικασίες του κράτους.

Εφαρμόζοντας την ψηφιακή τεχνογνωσία, ο κρατικός μηχανισμός  θα απεγκλωβιστεί από την καχεξία και θα δώσει το αίσθημα της εμπιστοσύνης, της ασφάλειας, και της ισονομίας στους πολίτες.

Η ψηφιακή διακυβέρνηση είναι μια πραγματικότητα  που προσφέρει ποιοτικές  υπηρεσίες, αποτελώντας έτσι πυλώνα ανάπτυξης και ευημερίας για την κοινωνία μας. Τα συγκεκριμένα αυτά οφέλη είναι το «κοινωνικό μέρισμα» που θα επιστραφεί στους πολίτες. Η τοποθέτηση του πολίτη στο κέντρο των υπηρεσιών εξασφαλίζει την νηνεμία στην κοινωνία μας, ισχυροποιώντας το ελληνικό κράτος, κρατώντας έτσι το κύρος της χώρα μας ψηλά και δημιουργεί μια καινοτόμα Ελλάδα.

Αυτά επισήμανε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Αριστοτέλης Σπάνιας στην περιοδεία του στις τοπικές κοινότητες: ΑΣΤΡΙΤΣΑ -ΣΥΚΑΙΩΝΑ -ΠΕΤΡΙΝΟ –ΘΡΑΨΙΜΙ-ΒΑΘΥΛΑΚΟΣ -ΑΗΔΟΝΟΧΩΡΙ -ΛΟΥΤΡΟΠΗΓΗ -ΡΕΝΤΙΝΑ – ΚΑΝΑΛΙΑ-ΦΑΝΑΡΙ-ΚΟΜΠΕΛΟΣ–ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ-ΜΑΓΟΥΛΑ-ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΚΤΙΜΕΝΗ – ΚΑΤΩ ΚΤΙΜΕΝΗ – ΑΣΗΜΟΧΩΡΙ – ΑΧΛΑΔΙΑ – ΛΕΟΝΤΑΡΙ – ΑΝΑΒΡΑ – ΚΕΔΡΟΣ

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης
Επόμενο άρθρο Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.