Ειδήσεις

Aριστοτέλης Σπάνιας: Έχω τη δίψα και την δύναμη που εσείς μου δίνετε να αγωνιστώ για την ανάπτυξη του τόπου


Την κεντρική του ομιλία πραγματοποίησε, το βράδυ της Τρίτης, ο υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στο Νομό Καρδίτσας Αριστοτέλης Σπάνιας.

Πιο αναλυτικά, τόνισε τα εξής:

«Αγαπημένοι μου συμπολίτες είναι πραγματικά συγκινητικό για μένα να βλέπω τόσο κόσμο εδώ σήμερα. Είναι πολύ σημαντικό για κάποιον που ξεκινάει την προσπάθειά του για το Ελληνικό κοινοβούλιο να έχει τη δική σας συμπαράσταση.

Τα τελευταία χρόνια περάσαμε δύσκολα. Είχα την τύχη να υπηρετήσω τα δύσκολα αυτά χρόνια συγχρόνως δύο καταστάσεις πρωτόγνωρες. Σαν πρόεδρος στον ιατρικό σύλλογο Καρδίτσας αντιμετωπίζοντας την πανδημία του COVID-19 και σαν Αντιδήμαρχος διοικητικών και αργότερα οικονομικών στο Δήμο Καρδίτσας τον ΙΑΝΟ. Και οι δύο καταστάσεις ήταν δύσκολες. Η κυβέρνηση όμως ήταν παρόν και στην θεομηνία του  Ιανού με τον κ. Τριαντόπουλο να στέκεται στο πλευρό μας και την ερχόμενη Πέμπτη μετά τη θεομηνία να δίνονται οι πρώτες  αποζημιώσεις. Στην πανδημία του COVID-19 παρόλο που το υγειονομικό σύστημα και οι δομές χτυπήθηκαν αλύπητα οι δομές μας άντεξαν και με την     αυτοθυσία των υγειονομικών μπορέσαμε  να διαχειριστούμε την πανδημία .

Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη μετά από μια  χρεοκοπία, τον πόλεμο, την ενεργειακή κρίση τις φυσικές καταστροφές,τονCOVID-19, συγκρούστηκε, διαπραγματεύτηκε και προχώρησε φέρνοντας την χώρα μπροστά και τηρώντας τις δεσμεύσεις της προς τους Έλληνες πολίτες εκσυγχρόνισε το κράτος.

Επιτυγχάνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό και μέσω του Gov.gr συγκεντρώθηκαν 1530 ψηφιακές υπηρεσίες του Ελληνικού Δημοσίου, οι οποίες μπορούν άμεσα να χρησιμοποιηθούν από τους Έλληνες πολίτες μειώνοντας έτσι την γραφειοκρατία.

Η μείωση φόρων και το κύρος που έδωσε στη χώρα έγιναν αιτία να επανακτήσουμε την χαμένη αξιοπιστία και να γίνουν επενδύσεις.

Η ΝΔ αναλύει τα σχέδια της για την Ελλάδα του αύριο, για την Ελλάδα της βεβαιότητας, για την Ελλάδα της ανάπτυξης.

Εφαρμόζει ένα πρόγραμμα κοστολογημένο με πλήρη εικόνα των παρεμβάσεων και των πηγών εσόδων. Ένα πρόγραμμα που δίνει στον πολίτη την σταθερότητα την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια που του αρμόζει. Μέσος μισθός 1500 και κατώτατος 950, ασφάλεια της χώρας με την αγορά Ραφάλ, η επέκταση του φράκτη στον Έβρο με οποιοδήποτε κόστος μειώνει τις εισροές των μεταναστών.

Θα τονίσω τα δύο μεγάλα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας, το αγροτικό και την υγεία.

Γυρίζοντας από άκρη ως άκρη τον νομό μας διαπίστωσα την ερήμωση της υπαίθρου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήδη πριν εκλεγεί πρωθυπουργός είχε μιλήσει για την αναγκαιότητα μιας στοχευμένης στρατηγικής για την ύπαιθρο, η οποία έχει πολύ διαφορετικές ανάγκες από υπόλοιπη χώρα. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός παρουσίασε το αναπτυξιακό σχέδιο για τους δύο ορεινούς δήμους του νομού μας της Λίμνης Πλαστήρα και Αργιθέας. Πολύ σημαντική παρέμβαση είναι ο εκσυγχρονισμός του συστήματος άρδευσης στον ΤΟΕΒ Ταυρωπού το οποίο είναι ένα μεγάλο έργο με πολλαπλά οφέλη. Η υλοποίηση τέτοιων παρεμβάσεων αποτελεί τρανή απόδειξη της αξιοπιστίας της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ένα άλλο ζήτημα που για μένα αποτελεί προσωπικό στοίχημα είναι η υγεία. Θα πρέπει να επανδρωθούν οι υγειονομικές δομές με ιατρικό προσωπικό και  να δημιουργηθούν συνθήκες που να προσελκύουν τους ιατρούς ώστε οι πολίτες να λαμβάνουν την περίθαλψη που τους αξίζει.

Θεωρώ τον εαυτό μου έναν από εσάς. Είμαι ο δικός σας άνθρωπος που έχω τη δίψα και την δύναμη που εσείς μου δίνεται να αγωνιστώ για την ανάπτυξη του τόπου μας. Ο νομός μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από κανέναν άλλο νομό.

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ!

Σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δίνεται!

Ραντεβού στις 21 Μαϊου όλοι μαζί με την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάμε την Ελλάδα μας, το Νομό μας, τα Χωριά μας, την Καρδίτσας μας μπροστά.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς την συμπαράσταση και την μεγαλειώδη αυτή παρουσία σας.  Θα είμαι πάντα εδώ μαζί σας να δώσουμε λύσεις και να κάνουμε τον Νομό μας δυνατό για την ιστορία, για εμάς, για να μείνουν τα παιδιά μας εδώ!»

 

Προηγούμενο άρθρο Α. Σκόνδρα: Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε με κριτήριο την σοβαρότητα και την ουσία
Επόμενο άρθρο 6ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 Γκολ για την Απεξάρτηση