Ειδήσεις

Αριστοτέλης Σπάνιας: Την 25/6/23 σας καλούμε όλους να επιβεβαιώσετε την εμπιστοσύνη σας στην ΝΔ με μια Ισχυρή Λαϊκή Εντολή


Την 25/6/23 σας καλούμε όλους να επιβεβαιώσετε την εμπιστοσύνη σας στην ΝΔ με μια Ισχυρή Λαϊκή Εντολή. Μια εντολή για να προχωρήσουμε στην αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, μια από τις προτεραιότητες της ΝΔ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη.Το σχέδιο περιλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό των νοσοκομείων μας, των κέντρων υγείας, 10.000 προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού,την στήριξη του θεσμού του προσωπικού γιατρού, δίνοντας έμφαση στην πρόληψη με συγκεκριμένα προγράμματα.

Ιδιαίτερα σημαντικές προβλέπονται οι παρεμβάσεις για την στήριξη του Έλληνα αγρότη και του πρωτογενή τομέα από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.Επίσης γίνονται αλλαγές και αναμόρφωση του κανονισμού του ΕΛΓΑ, έτσι ώστε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα.

Αντιμετώπιση της ακρίβειας η οποία επιμένει,με διαφορετικές λύσεις από τα προσωρινά επιδόματα,τα οποία βοηθούν αρκετά, αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα. Μια αποτελεσματική λύση είναι οι μόνιμες αυξήσεις των μισθών.

Ο στόχος της ΝΔ είναι η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 950 ευρώ, αλλά και του μέσου μισθού στα 1.500 ευρώ στο τέλος της τετραετίας.

Η διεθνής θέση της Χώρας μας έχει ενισχυθεί σημαντικά κατά την διάρκεια  της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η ΝΔ με την πολιτική της είναι το μοναδικό κόμμα  που μπορεί να την καταστήσει υπολογίσιμη δύναμη και ισχυρό πόλο σταθερότητας και ανάπτυξης στην ανατολική Μεσόγειο, με την δημιουργία συμμαχιών,με την συνέχιση μιας στιβαρής εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής,ενισχύοντας τις ένοπλες δυνάμεις μας, προστατεύοντας τα σύνορα μας.

Είναι πολύ σημαντικό η Νέα Δημοκρατία να έχει μια άνετη αυτοδυναμία, ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει το πρόγραμμά της. Δεν είναι ώρα για πειραματισμούς με κόμματα τα οποία έχουν στόχο την καλύτερη σειρά κατάταξη τους στην αντιπολίτευση,η με κόμματα τα οποία θέλουν να προσεγγίσουν πολίτες χρησιμοποιώντας την ορθοδοξία, την πίστη και την αγάπη για την Ελλάδα μας.

Η πίστη στην ορθοδοξία αποτελεί κομμάτι της ζωής του Έλληνα,όπως και η αγάπη για την πατρίδα του, δεν μπορούν να είναι αντικείμενο προεκλογικής κομματικής αντιπαράθεσης, και είναι πραγματικά θλιβερό να τα υποβιβάζουμε συνδυάζοντας την με κόμματα και πολιτικούς σχηματισμούς.

Ο στόχος είναι μια ισχυρή αυτοδυναμία,που και για αυτή τα κόμματα που συμμετέχουν στις εκλογές ζητούν από τους πολίτες να μην δώσουν υψηλό ποσοστό, γιατί αυτό θα οδηγήσει σε παντοδυναμία την Ν.Δ. άσχετα αν το ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε στο παρελθόν με ποσοστά πάνω από 40%. Άραγε τότε δεν κινδύνευε η δημοκρατία?

Η βούληση του Ελληνικού Λαού προσφάτως έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα για την επιθυμία του να έχει ισχυρή κυβέρνηση ο Κυριακός Μητσοτάκης.

Την Κυριακή ψηφίζουμε για μια αυτοδύναμη  κυβέρνηση. Οι Έλληνες πολίτες θέλουν κυβέρνηση που θα εξασφαλίζει μια Ελλάδα δυνατή που εκσυγχρονίζεται,αναπτύσσεται, παράγει,δίνοντας στον κάθε Έλληνα όλες εκείνες τις δυνατότητες για μια καλύτερη ζωή, για μια Ελλάδα που θα προσφέρει σιγουριά για το μέλλον των παιδιών μας. Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Αριστοτέλης Σπάνιας στην περιοδεία του στις Τ.Κ.: Μάρκου, Ματαράγκας, Αμαράντου, Σαραντάπορου, Νεράιδας, Ανθηρού και Καροπλεσίου.

 

Προηγούμενο άρθρο Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου
Επόμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας