Ειδήσεις

Αριστοτέλης Σπάνιας: Υποχρέωση δική μας είναι να διεκδικήσουμε έργα


Υποχρέωση δική μας είναι να διεκδικήσουμε έργα, να κάνουνε παρεμβάσεις και τομές σε κάθε περιοχή, δίνοντας έτσι λύση σε προβλήματα που βαλτώνουν τον τόπο μας.  Η δημιουργία συνθηκών που θα βοηθά τον αγρότη να ρίξει το κόστος παράγωγης θα βοηθήσει την ύπαιθρο να αναστηθεί και ταυτόχρονα θα κρατήσει τον κόσμο της εδώ.

Κάνοντας λοιπόν αναπτυξιακά έργα προς όφελος του αγρότη όχι μόνο της Καρδίτσας αλλά όλης της Ελληνικής υπαίθρου,είμαστε στο πλευρό του αγροτικού κόσμου και καλύπτοντας τις ανάγκες του δίνουμε ελπίδα για την επομένη μέρα.Η περιφέρεια πρέπει να ενισχυθεί με ολοκληρωμένα αναπτυξιακά σχέδια και να γίνουν σημαντικά έργα υποδομής, ώστε να καλυφθούν τα πάγια αιτήματα των αγροτών.

Τόνισε μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Αριστοτέλης Σπάνια στην περιοδεία του στα χωριά:Αγ. Βησσάριος, Ν. Ικόνιο, Γραμματικό, Γεφύρια, Ανώγειο, Μαυραχάδες, Καππαδοκικό, Αμπελικό, Καλλιφώνι, Σταυρός, Μεταμόρφωση, Κοσκινά, Ψαθοχώρα, Μακρυχώρι, Μυρίνη, Πρόδρομος, Αγ. Θεόδωρος, Πτελοπούλα, Μέλισσα, Ερμήτσι, Λουτρό, Φίλια, Μελισσοχώρι, Δασοχώρι, Άμπελος, Αγ. Παρασκευή, Καρποχώρι

 

Προηγούμενο άρθρο Βιώσιμη Λογιστική, Χρηματοοικονομική και Διακυβέρνηση
Επόμενο άρθρο Πανελλήνια διάκριση για το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας σε διαγωνισμό STEA Μουσικής