Ειδήσεις

Αρνήθηκε τη θέση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη ο Νίκος Καραγιάννης


Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, Μετά την πρόσφατη απόφαση του Περιφερειάρχη σχετικά με τον ορισμό των Αντιπεριφερειαρχών, και μένοντας πιστός στη δέσμευσή μου ότι θα μιλάω πάντα με καθαρότητα και ειλικρίνεια, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής:

Τα δύο τελευταία χρόνια, μετά τις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές που με τιμήσατε με την ψήφο σας αναδεικνύοντάς με πρώτο περιφερειακό σύμβουλο, υπηρέτησατην Περιφέρεια  και το νομό μου από τη θέση του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη. Δούλεψα  θεωρώ με σεμνότητα, ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα, αντιμετωπίζοντας όλους τους πολίτες με τον προσήκοντα σεβασμό και λέγοντας πάντα την αλήθεια, επιλύοντας όσα θέματα μπορούσα στα πλαίσια των στενών μου αρμοδιοτήτων.

Το τελικό αποτέλεσμα φυσικά θα το κρίνετε πρώτα και κύρια εσείς που ήρθατε με οποιοδήποτε τρόπο σε επαφή μαζί μου αλλά και όλοι οι πολίτες.

Πριν μερικές ημέρες  ο κ. Περιφερειάρχης με κάλεσε στο γραφείο του και μου πρότεινε να συνεχίσω για άλλα 2 χρόνια ως θεματικός Αντιπεριφερειάρχης. Αφού του ανέφερα όλα τα παραπάνω του απάντησα ότι το μόνο που είχα ζητήσει και ζητώ και τώρα είναι να υπηρετήσω το νομό μου από τη θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας για τα επόμενα δύο χρόνια. Πέραν όλων των άλλων, θεωρώ ότι αυτή είναι η εκπεφρασμένη λαϊκή εντολή.

Οτιδήποτε άλλο το θεωρώ άδικο, κατάφωρη παραβίαση του κοινού περί δικαίου αισθήματος αλλά και περιφρόνηση της λαϊκής εντολής.

Με βάση λοιπόν την αξιοπρέπειά μου, τη  μέχρι τώρα πορεία μου αλλά και τη σαφή ψήφο των πολιτών, αρνήθηκα την πρόταση του Περιφερειάρχη να συνεχίσω ως θεματικός Αντιπεριφερειάρχης και θα παραμείνω απλός Περιφερειακός σύμβουλος.

Αυτή είναι η μία και μόνη αλήθειασε ό,τι με αφορά. Σας την παραθέτω και εσείς θα κρίνετε. Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως να διαφυλάξω ως κόρη οφθαλμού είναι η σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας.

Δεν τα καταφέρνω καλά ούτε στις υπόγειες διαδρομές ούτε στις πλάγιες! Και από αυτό δεν κάνω βήμα πίσω. Θα συνεχίσω, πέρα από λάθη και παραλείψεις μου, να σας μιλάω με εντιμότητα και ειλικρίνεια  από όποιο μετερίζι και αν βρεθώ τώρα ή στο μέλλον.

Δε θα ήθελα να  αναφερθώ σε οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή.Εύχομαι η επιλογή του Περιφερειάρχη να δικαιωθεί από τον κόσμο και να αποβεί προς όφελος του νομού.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς τους πολίτες  για την εμπιστοσύνη  και την εκτίμησή σας. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι ενεργός και πάντα δίπλα σας.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το Νομαρχιακό Τμήμα Καρδίτσας της ΑΔΕΔΥ για την Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Υγεία
Επόμενο άρθρο Στην Καρδίτσα την Τετάρτη η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ