Ειδήσεις

Ασ. Σκόνδρα: Σας κοιτάμε στα μάτια με ειλικρίνεια και σεβασμό


Σε Προάστιο, Αγνατερό, Πεδινό, Μαραθέα, Κόρδα, Αγ.Τριάδα, Καλογριαννά, Ριζοβούνι, Σταυρό, Αγ. Θεόδωρο και Καρποχώρι βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες, η τέως Βουλευτής του Νομού μας και εκ νέου υποψηφία με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Ασημίνα Σκόνδρα.

Οι κάτοικοι την υποδέχθηκαν με θέρμη και συζήτησαν, για όλα όσα τους απασχολούν όπως και θέματα γενικότερα για το Νομό μας, αλλά και ζητήματα όπως  η εργασία και οι κοινωνικές ανισότητες.

Μεταξύ άλλων, η κ. Σκόνδρα ανέφερε: «Μέλημα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη την τετραετία που πέρασε, αλλά και αυτής που ακολουθεί, είναι όλοι να εργάζονται και να αμείβονται αξιοπρεπώς.  Προστατεύσαμε τις θέσεις εργασίας, κατά την διάρκεια της κρίσης του κορωνοιού. Επιδοτήσαμε την εργασία και όχι την ανεργία, μέσω του μετασχηματισμού του Ο.Α.Ε.Δ σε Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης. Αυξήσαμε τρεις φορές τον κατώτατο μισθό και προωθήσαμε σημαντικές βελτιώσεις στον ιδιωτικό τομέα, μέσα από τις επενδύσεις και την ανάπτυξη της οικονομίας.

Ως το 2027, έχει σχεδιαστεί περεταίρω αύξηση του κατώτατου μισθού, αυξήσεις στους μισθούς του δημοσίου και στις συντάξεις, όπως και επαναφορά προνομίων που καταργήθηκαν λόγω των μνημονιακών υποχρεώσεων. Όλα αυτά περιλαμβάνονται στο κυβερνητικό πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας. Η υλοποίηση όμως του προγράμματος αυτού, προϋποθέτει αυτοδύναμη και ισχυρή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον  Κυριάκο Μητσοτάκη.»

Σχετικά με την κοινωνία και τις παροχές, η κ. Σκόνδρα τόνισε ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη άσκησε ευρεία κοινωνική πολιτική,  με αποδέκτες όλους ανεξαιρέτως.

Τώρα βρισκόμαστε μπροστά στην μεγάλη πρόκληση της περεταίρω βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών. Η Ελλάδα πέτυχε τη δεύτερη μεγαλύτερη μείωση, του κινδύνου φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μεταξύ 2021 και 2022. Φιλοδοξούμε να μειώσουμε κι άλλο το ποσοστό αυτό και έχουμε σχεδιάσει προσεκτικά τα επόμενα βήματα.

Βρισκόμαστε μπροστά στις εκλογές, το αποτέλεσμα των οποίων θα χαράξει την πορεία από δω και στο εξής, της Ελλάδας και των Ελλήνων. Κόντρα στην προπαγάνδα, τα ψέματα και τις χυδαιότητες του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών αντιπολιτευόμενων κομμάτων, η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετωπίζουμε τους πολίτες με ειλικρίνεια και σεβασμό.

Σας κοιτάμε στα μάτια και προχωράμε μπροστά, ενωμένοι, χωρίς ανισότητες και κοινωνική τοξικότητα. Στις 25 Ιουνίου δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί είναι εκείνος που ξ΄ρει, θέλει και μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον. »

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας για την τραγωδία στα ανοιχτά της Πύλου
Επόμενο άρθρο 1ο Θεσσαλικό HIP - HOP fest στο άλσος Παυσιλίπου