Ειδήσεις

Άσφαλτος στο δρόμο Καρδίτσα – Λάρισα


Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες ασφαλτόστρωσης, διαγράμμισης και τοποθέτησης σήμανσης στο δρόμο Καρδίτσας – Λάρισας στο ρευμα προς Καρδίτσα στο ύψος του Ερμητσίου και του κόμβου της Ματαράγκας σε συνολικό μήκος 1 χλμ. Το έργο εντάσσεται στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ. Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί εργασίες ασφαλτόστρωσης, διαγράμμισης και τοποθέτησης σήμανσης σε συνολικό μήκος 3,5 χλμ σε τμήματα των δρόμων Καρδίτσα – Ν. Μοναστήρι και Καρδίτσα – Μουζάκι.

«Με συνεχή προσπάθεια και καθημερινή δουλειά σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες μας ενισχύουμε και βελτιώνουμε την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Βελτιώνουμε στην πράξη την   καθημερινότητα του πολίτη. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε χρήσιμα έργα, που δημιουργούν θέσεις εργασίας και στηρίζουν την τοπική πραγματική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

 

Προηγούμενο άρθρο Τάσος Τσιαπλές: Οι κομμουνιστές αντιπαλεύουν την προσπάθεια κυβέρνησης και αστικών κομμάτων, να συγκαλύψουν τους υπεύθυνους των υποκλοπών
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού την Παρασκευή 7/10