Ειδήσεις

Ασφαλτοστρώσεις σε συνολικό μήκος 6 χλμ. σε περιοχές της Λίμνης Πλαστήρα


Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εργασίες για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο δρόμο από Καλύβια Πεζούλας έως το Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα. Έχει ολοκληρωθεί ασφαλτόστρωση σε συνολικό μήκος 6 χλμ. από τα Καλύβια Πεζούλας έως το Νεοχώρι  και κατασκευάστηκαν τοίχοι αντιστήριξης για τη συγκράτηση των πρανών σε σημεία της οδού που παρατηρήθηκαν κατολισθήσεις.

Ακολουθεί κατασκευή τεχνικών  σε σημεία που κρίνεται απαραίτητο και ασφαλτόστρωση της οδού από το Νεοχώρι έως το Φράγμα. Οι εργασίες εντάσσονται σε πρόγραμμα ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στο τμήμα Καλύβιας Πεζούλας – Φράγμα του οδικού κυκλώματος Λίμνης Πλαστήρα συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Με καθημερινή δουλειά βελτιώνουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων. Με ολοκληρωμένο σχέδιο αναβαθμίζουμε την ασφάλεια στο οδικό κύκλωμα της Λίμνης Πλαστήρα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας: Η Νο1 επιλογή των Θεσσαλών για φυσικό αέριο & ηλεκτρικό ρεύμα
Επόμενο άρθρο Στη διάθεση των πολιτών οι κλιματιζόμενες αίθουσες της Περιφέρειας Θεσσαλίας