Ειδήσεις

Aσημίνα Σκόνδρα: Είμαστε εδώ, με αυτοδύναμη Κυβέρνηση, έτοιμοι για δουλειά


Συμπολίτισσες και συμπολίτες μου,  Το ζητούμενο στις σύγχρονες κοινωνίες είναι η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ομαλότητα. Η σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός αναγνώρισε την μοναδική πολιτική δύναμη, που μπορεί να εξασφαλίσει τις συνθήκες αυτές για την χώρα μας.

Η ανανέωση της λαϊκής εντολής προς την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για δεύτερη τετραετία είναι μια εκκωφαντική απάντηση στην τοξικότητα και τον διχαστικό λόγο, που καλλιεργήθηκαν από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, όλο το προηγούμενο διάστημα.

Είμαστε εδώ, με αυτοδύναμη Κυβέρνηση, έτοιμοι για δουλειά, που θα φέρει τα ζητούμενα αποτελέσματα. Καλούμαστε να δικαιώσουμε την επιλογή των Ελλήνων και ν´ ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους, με την εφαρμογή του προεκλογικού μας προγράμματος και βελτιωτικές πολιτικές, όπου αυτές απαιτούνται.

Προσωπικά, ευχαριστώ από την καρδιά μου τις Καρδιτσιώτισσες και τους Καρδιτσιώτες, που ήταν δίπλα μου, με στήριξαν και συνεργαζόμαστε καθ´όλη την πολιτική μου πορεία, αλλά και όλους τους Έλληνες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι τιμή να εκπροσωπώ εκ νέου, τον Νομό μας στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ακόμα μεγαλύτερη όμως είναι η ευθύνη. Είμαι έτοιμη ν´ αναλάβω την ευθύνη αυτή και να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για το καλό του τόπου μας και της χώρας μας.

Η Καρδίτσα, στην κοινοβουλευτική αυτή περίοδο, θα έχει ισχυρή εκπροσώπηση και φωνή στη Βουλή.

Με τους συναδέλφους  Βουλευτές Καρδίτσας, Κώστα Τσιάρα, Γιώργο Κωτσόκαι Αριστοτέλη Σπάνια, ενώνουμε δυνάμεις για να διεκδικήσουμε και να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα για τον Νομό μας. Είμαι σίγουρη ότι μπορούμε και ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των συμπολιτών μας.

 

Με τιμή,

Ασημίνα Σκόνδρα

Προηγούμενο άρθρο Τελετές Αποφοίτησης στο ΤΕΦΑΑ
Επόμενο άρθρο Βραβεία για 9 μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Αριστοτέλης