Ειδήσεις

Ασημίνα Σκόνδρα: Οι πολίτες ψηφίζουν με σοβαρά κριτήρια


Η έλλειψη σοβαρών πολιτικών επιχειρημάτων, ορθού και ρεαλιστικού προγράμματος των ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, οδηγούν τον διάλογο της προεκλογικής περιόδου σε ένα θέατρο, με μόνο αποτέλεσμα, την προσπάθεια αποπροσανατολισμού και παραπλάνησης των πολιτών.

Η κάθε συζήτηση δεν είναι παρά μια φαιδρή επιχειρηματολογία,με κατάληξη ότι η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα ωφελήσει την χώρα και τους πολίτες. Η διασπορά επίσης, ακατάσχετων fakenewsστα Μ.Μ.Ε. από τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ,  έχει πολλές φορές ξεδιπλώσει την επικίνδυνη άγνοια τους, περί της πραγματικής κατάστασης της ελληνικής οικονομίας και μάλιστα, φαίνεται να έχουν έναν ιδιότυπο συναγωνισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ, για το ποιος εκ των δύο, θα φορολογήσει περισσότερο και καλύτερα.

Η αλήθεια όμως αποδεικνύεται, από γεγονότα και πεπραγμένα, για αυτό κάθε προσπάθεια τους πέφτει στο κενό. Η Ελλάδα σήμερα είναι μία καλύτερη χώρα, απ’ αυτήν που ήταν το 2019 και το αποτέλεσμα της κάλπης του Μαΐου,ήταν εκκωφαντικό προς αυτή την κατεύθυνση.

Αδιάσειστο είναι το στοιχείο, ότι ο πληθωρισμός μειώθηκε για όγδοο διαδοχικό μήνα, τον Μάιο, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat. Η χώρα μας έχει σταθερά τον πέμπτο χαμηλότερο πληθωρισμό, ανάμεσα στα 20 κράτη-μέλη της Ευρωζώνης. Όπως επίσης έχει και το διπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης από τον μέσο όρο της Ε.Ε. Και αυτά, ότι κι αν πουν δεν αμφισβητούνται.

Συμπερασματικά, η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η μόνη λύση, απέναντι στην τοξικότητα, την άγνοια και την πολιτική ανευθυνότητα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Αμφότεροι δε διαψεύδονται καθημερινά από τα ίδια τα λεγόμενά τους, γι’ αυτό άλλωστε καταποντίζονται στην συνείδηση των πολιτών.

Η ψήφος εμπιστοσύνης που έλαβε η Νέα Δημοκρατία στις 21 Μαΐου, ήταν μια ατράνταχτη απόδειξη ότι οι πολίτες έχουν σοβαρά κριτήρια επιλογής και ψήφου. Η σοβαρότητα, η συνέπεια και η υπευθυνότητα, είναι κυρίαρχα κριτήρια για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Αυτά θα είναι τα κριτήρια και για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ώστε το αποτέλεσμα, να δώσει μια αυτοδύναμη και ισχυρή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ανοιχτούς ορίζοντες για την Ελλάδα ως το 2027, με ασφάλεια, σταθερότητα και ξεκάθαρο όραμα για τα επόμενα χρόνια.

Γράφει η Ασημίνα Σκόνδρα, Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής Σοφάδων με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους
Επόμενο άρθρο Το φεστιβάλ χρωμάτων ταξιδεύει στην Καρδίτσα!