Ειδήσεις

ΑΣΚ: Ενίσχυση με Φώτη Μαλέλη


Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει την προσθήκη του Φώτη Μαλέλη στο ρόστερ της ομάδας μας. Ο Αθηναίος αθλητής προσθέτει ύψος και ενέργεια στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, η οποία με αυτή τη συμφωνία, ολοκληρώνει την ενίσχυσή της στη frontline.

Ο Φώτης είναι26 ετών (γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1997) και με ύψος 2,05μ. αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ. Από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ,μεταπήδησε στις ΗΠΑ όπου αρχικά φοίτησε στο λύκειο του Arlington στη Φλόριντα. To καλοκαίρι του 2016 εισήχθη στο κολεγιακό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος στο SaintThomas.Κατά την τριετή του θητεία στο NCAA, μέτρησε 7.6 πόντους και 3.9 ριμπάουντ μ. ο, με την αγωνιστική περίοδο 2017-18 να είναι και η πιο αποδοτική στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αριθμώντας 9.1 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 1.16 ασίστμ.ο.

Το 2019 επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο στην BasketLeague, σημειώνοντας 3.5 πόντους και 1.5 ριμπάουντ μ.ο. Κατά την αγωνιστική περίοδο 2020-21, φόρεσε τη φανέλα της Δάφνης Δαφνίου στην Α2 Εθνική κατηγορία, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και καταγράφοντας 10.7 πόντους και 6.7 ριμπάουντ μ.ο.

Η Α.Ε. Ψυχικού αποτέλεσε τον πιο πρόσφατο σταθμό στην καριέρα του, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε τη διετία 2021-23 στην Α2 Εθνική κατηγορία.Με το Ψυχικό, ο 26χρονος φόργουορντ πανηγύρισε την άνοδο στην BasketLeagueτη σεζόν 2021-22, ως φιναλίστ της κατηγορίας πίσω από τον πρωταθλητή Α.Σ.Κ. και μέτρησε 7 πόντους και 3.2 ριμπάουντ μ.ο. Πέρυσι και με την ομάδα της Αθήνας ναμη δηλώνει συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία, ο Φώτης παρέμεινε στο δυναμικό της κι έφτασε μαζί της μια ανάσα από τη δεύτερη διαδοχική άνοδο, οδηγώντας την ως το FinalFourτης διοργάνωσης που πλέον φέρει την ονομασία EliteLeague, με 7.4 πόντους και 3.4 ριμπάουντμ.ο.

Καλωσορίζουμε τον Φώτη στον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Προηγούμενο άρθρο Θερμή υποδοχή στις Τοπικές Κοινότητες για τον νυν και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο
Επόμενο άρθρο Σε αυξημένη επιφυλακή όλος ο Νομός Καρδίτσας