Ειδήσεις

ΑΣΚ: Επένδυση με Χρήστο Νίκολη και Παναγιώτη Δήμο


O Α.Σ. Καρδίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους αθλητές Χρήστο Νίκολη και Παναγιώτη Δήμο. Πρόκειται για δύο νέους ταλαντούχους αθλητές, οι οποίοι δοκιμάστηκαν, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στη μεταβατική περίοδο που πραγματοποίησε η ομάδα την περίοδο του Ιουνίου κι έρχονται να ενταχθούν στην οικογένεια του Α.Σ.Κ.

Ο Χρήστος Νίκολης είναι 19 ετών με ύψος 1,89μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ. Διακρίνεται για το μακρινό του σουτ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στη Β’ Εθνική. Με τη γειτονική ομάδα, ο Βολιώτης αθλητής κατάφερε να αναδειχθεί 3ος σκόρερ στον 3ο Όμιλο της Β’ Εθνικής, πετυχαίνοντας 342 πόντους (19 μ.ο.) με 36 τρίποντα (2 μ.ο.) σε 18 εμφανίσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΒ Διμηνίου με την ανδρική ομάδα της οποίας έχει αγωνιστεί για τρεις χρονιές στην Α1 ΕΣΚΑΘ έχοντας βασικό ρόλο, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Την αγωνιστική περίοδο 2021-22 μεταπήδησε στη Νίκη Βόλου, με την οποία πήρε το βάπτισμα του πυρός στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Ο Παναγιώτης Δήμος είναι 21 ετών με ύψος 1,92μ. και αγωνίζεται ως πλεϊμέικερ. Με καταγωγή από τα Ιωάννινα, ο νεαρός αθλητής ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα από τον τοπικό Σπάρτακο, το οποίο βοήθησε να πετύχει την άνοδο στη Γ’ Εθνική, πετυχαίνοντας 178 πόντους (10,5 μ.ο.) την αγωνιστική περίοδο 2019-20 στην Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ. Με τον Σπάρτακο αγωνίστηκε τη διετία 2020-22 στη Γ’ Εθνική και πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2021-22. Κατά την περυσινή περίοδο με τους Ηπειρώτες, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Β’ Εθνική κατηγορία, πιστοποιώντας το ταλέντο και τις δυνατότητές του σε αυτό το επίπεδο.

Και οι δυο αθλητές διαθέτουν προσόντα για να εξελίξουν την καριέρα τους και η παρουσία τους στο σύλλογο προσφέρεται ως μία μεγάλη πρόκληση. Καλωσορίζουμε τον Χρήστο και τον Παναγιώτη στον Α.Σ.Καρδίτσας και τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Προηγούμενο άρθρο Τάσος Τσιαπλές: Όχι στις νέες περικοπές στις θεραπείες των ΑμεΑ
Επόμενο άρθρο Την Καρδίτσα επισκέπτεται την Τετάρτη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λ. Αυγενάκης