Ειδήσεις

ΑΣΚ: Επιστροφή στην Καρδίτσα και νέος τελικός με Άρη!


Με σειρά…τελικών μοιάζουν τα εναπομείναντα ματς του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», στη διαρκή μάχη της ομάδας για παραμονή στα σαλόνια της Basket League.

Οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στις εντός έδρας υποχρεώσεις τους φιλοξενώντας την Κυριακή στις 19:15 μ.μ. το φιλόδοξο και πάντα δυνατό Άρη, γνωρίζοντας ότι η διεκδίκηση της νίκης είναι μονόδρομος και πώς εάν αυτή επιτευχθεί, γίνεται ένα αποφασιστικό βήμα για τη διατήρησή τους στην κατηγορία.

Η παρατεταμένη αγωνιστική απραξία και φυσικά οι τραυματισμοί που προηγήθηκαν, δημιούργησαν πρόσθετες δυσκολίες στην προετοιμασία και την αγωνιστικότητα της Καρδιτσιώτικης ομάδας, ενώ το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη δε θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο τον οργανισμό, με τις πληγές και το πένθος από το θλιβερό γεγονός να είναι ακόμη ανοιχτά.

Όπως και να’χει, ο Α.Σ.Κ. προσπαθεί να κοιτάει μπροστά και να συγκεντρωθεί στις επόμενες αναμετρήσεις που θα κρίνουν τους κόπους της χρονιάς. Με πέντε αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολόπουλου γνωρίζει ότι τα περιθώρια στενεύουν και πως ο παράγοντας έδρα είναι καταλυτικός για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Έτσι λοιπόν, το ματς με τον Άρη έρχεται σε μία κομβική περίοδο κι απέναντι σε έναν αντίπαλο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ, έχοντας επιδείξει μία ανταγωνιστική εικόνα και ένα συμπαγές σύνολο καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη διατηρεί μία από τις κορυφαίες άμυνες στη φετινή Basket League, ενώ τόσο η ιστορία του, όσο και το μέγεθός του, δημιουργούν τις προϋποθέσεις μίας πολύ ενδιαφέρουσας «μονομαχίας» την Κυριακή στο Κ.Γ. «Ι. Μπουρούσης».

Για την ομάδα της Καρδίτσας ο αγώνας μόνο εύκολος δεν είναι, όμως η αναγκαιότητα για το ροζ φύλλο, σε συνδυασμό με τη δυναμική της έδρας, η οποία στα πρόσφατα παιχνίδια έχει κάνει τη διαφορά με την παρουσία του κόσμου και τον τρόπο που εκδηλώνεται, διαμορφώνουν μία διαφορετική εικόνα σχετικά με τις πιθανότητες νίκης και το αγωνιστικό πρόσωπο που μπορεί να αποτυπώσει στο παρκέ ο Α.Σ.Κ.

Η προετοιμασία για τους «κυανόλευκους» ξεκίνησε και στις προπονήσεις, η προσήλωση όλων στρέφεται γύρω από την καλύτερη δυνατή αγωνιστική ετοιμότητα. Με συσπείρωση και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, προπονητικό τιμ και παίχτες συνεχίζουν τη δουλειά, φιλοδοξώντας, με τη στήριξη του κόσμου, να παλέψουν για ένα νέο αποτέλεσμα υπέρβασης.

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον κρίσιμο αγώνα με τον Άρη

Από την Τρίτη ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων, για το σημαντικό ματς της Κυριακής (12/3, 19:15) με αντίπαλο τον Άρη.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

  • Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα): Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών – γεννημένα έως και το 2007) 7 €.
  • Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα): Κανονικό εισιτήριο 10 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών – γεννημένα έως και το 2007) 5 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 7 €.

Πως θα γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων

H διάθεση των εισιτηρίων, γίνεται από τα γραφεία του ΑΣΚ, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr.

Σημειώνεται επίσης, ότι όλες οι θέσεις είναι ονομαστικές και αριθμημένες και η τοποθέτηση των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με την ακριβή θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους. Επίσης, για την πώληση των εισιτηρίων θα πρέπει να δίνεται το ονοματεπώνυμο και ο ΑΜΚΑ, ενώ κατά την είσοδο στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να διαθέτουν έγγραφο ταυτοποίησης.

Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης. Τα γραφεία θα λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και το Σάββατο 10-2 το πρωί.

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Προηγούμενο άρθρο Τελετή Απονομής Διπλωμάτων των Αποφοίτων Των Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης