Ειδήσεις

ΑΣΚ: Για την πρώτη νίκη με σύμμαχο τον κόσμο!


Την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στο «σπίτι» του αρχίζει ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ. Μετά από επτάμισι μήνες και το αλησμόνητο περυσινό ακροτελεύτιο ματς παραμονής με αντίπαλο τον Ιωνικό Νίκαιας, η ομάδα της πόλης μας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος μπροστά στο κοινό της, στον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο το Λαύριο Megabolt.

Η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της StoiximanBasketLeague είναι από τις πλέον κομβικές για τους «κυανόλευκους» που από το Σεπτέμβριο δοκιμάστηκαν σκληρά, δίχως να γευτούν τη συμπαράσταση των φιλάθλων και τη δυναμική που προσφέρει το υπερσύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης». Η ώρα των δυνατών συγκινήσεων, των μοναδικών στιγμών που βιώνει η ομάδα μαζί με το φίλαθλο κοινό της και της αλληλεπίδρασης που διαχρονικά οδηγεί στην επίτευξη των μεγαλύτερων στόχων της έφτασε και την Κυριακή, ο Α.Σ.Κ. θα συστηθεί στον κόσμο του, φιλοδοξώντας να συνδυάσει την επιστροφή στην έδρα του με μία νίκη μεγάλης αγωνιστικής και βαθμολογικής αξίας.

Ο «μαραθώνιος» των επτά συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων και των μακρινών ταξιδιών που προέβλεπε το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα των «κυανόλευκων», ελέω των συνθηκών που προκάλεσε η θεομηνία «Daniel», αποτέλεσε μία περίοδο όπου το αγωνιστικό τμήμα κλήθηκε να διαχειριστεί την έντονη ψυχολογική, σωματική και αγωνιστική καταπόνηση, με το βαθμό δυσκολίας των αναμετρήσεων να μην επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό και ξεκούραση. Ο Α.Σ.Κ που ταυτόχρονα προσπάθησε να παραμείνει όσο το δυνατόν ανεπηρέαστος από τις παραπάνω συνέπειες, κατάφερε όλο αυτό το διάστημα να διατηρήσει την οργανωτικότητά του και να φροντίσει ώστε γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες επιστροφής στο σπίτι του. Τους προηγούμενους δύο μήνες, η ομάδα της πόλης μας έδωσε πραγματική «μάχη» για να κατακτήσει νικηφόρα αποτελέσματα, άλλοτε χάνοντας το ροζ φύλλο αγώνα σε μικρές λεπτομέρειες κι άλλοτε αντιμετωπίζοντας κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος, οι οποίες είχαν και τη μαζική στήριξη των φιλάθλων τους.

Με τα παραπάνω δεδομένα να έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην προετοιμασία της ομάδας και τη μεγάλη προσπάθεια να επικεντρώνεται, μεταξύ άλλων, στην προσαρμογή στις πρωτόγνωρες απαιτήσεις αλλά και στην κάλυψη του χαμένου εδάφους, το σύνολο του Νίκου Παπανικολόπουλου προετοιμάζεται για έναν αγώνα υψηλής δυσκολίας, το αποτέλεσμα του οποίου αναμένεται να έχει καίρια σημασία στο τέλος του πρωταθλήματος. Μολονότι βρισκόμαστε ακόμη στην 8η αγωνιστική, ο Α.Σ.Κ. γνωρίζει ότι πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτό που μέχρι σήμερα στερήθηκε περισσότερο, τη δυναμική της έδρας του και λαμβάνοντας υπόψη ότι θα ακολουθήσουν συνεχόμενα εντός έδρας ματς στο 2ο γύρο, άπαντες αντιλαμβάνονται ότι αυτό είναι και το «κλειδί» για την επίτευξη των φετινών στόχων.

Το Λαύριο βρίσκεται από το 2015 στη μεγάλη κατηγορία και έχει καταφέρει να καθιερωθεί, διατηρώντας στο ενεργητικό του σπουδαίες διακρίσεις. Οι «Μεταλλωρύχοι» μετείχαν στους τελικούς της BasketLeague την περίοδο 2020-21, ενώ έχουν καταγράψει την παρουσία τους στο FIBA Europe Cup τη σεζόν 2018-19 και στο BasketballChampionsLeague της περιόδου 2021-22. Με τον Κώστα Μέξα στην τεχνική ηγεσία, η ομάδα της Αττικής καταγράφει φέτος ρεκόρ 3 νίκες – 4 ήττες, διαθέτοντας ένα έμπειρο και δυσκολοκατάβλητο σύνολο.

Με μεγάλη ανταπόκριση η προπώληση των εισιτηρίων

Η επιστροφή του Α.Σ.Κ. στην Καρδίτσα έχει δημιουργήσει ενθουσιασμό και ανυπομονησία στους φίλους του μπάσκετ της περιοχής που ανταποκρίνονται εντυπωσιακά στη διαδικασία της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με το Λαύριο. Τα εισιτήρια για το σημαντικό αγώνα της Κυριακής διατίθενται στα γραφεία της ομάδας (οδός Σταμούλη 3, ισόγειο) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, όπως επίσης και ηλεκτρονικά, από την πλατφόρμα www.ticketmaster.gr.  Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 25/11 στη 1 μ.μ. και Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με τη διαδικασία της προπώλησης, καθώς μπορούν να επιλέξουν τη θέση τους και παράλληλα, να αποφύγουν οποιαδήποτε καθυστέρηση, στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Προηγούμενο άρθρο Ευθύμιος Λέκκας: Έχουμε προτείνει και μετεγκατάσταση οικισμών
Επόμενο άρθρο Super Black Friday προσφορές έως και 80% φθηνότερα στο Fashion City Outlet - Ανοιχτά αυτή την Κυριακή