Ειδήσεις

ΑΣΚ: Και τώρα Προμηθέας!


«Χωρίς ανάσα» συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League για τον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ. Δύο ημέρες πριν την έλευση του 2024 και την πολύτιμη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, η ομάδα της Καρδίτσας ετοιμάζεται να υποδεχτεί στην αυλαία του νέου έτους τον Προμηθέα, σε ένα ακόμη σημαντικό ματς στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Η αναμέτρηση ανήκει στη 13η αγωνιστική και είναι η δεύτερη διαδοχική -από τις συνολικές επτά- που καλείται να δώσει η ομάδα της πόλης μας εντός έδρας, συνεχίζοντας το ιδιότυπο πρόγραμμά της αντίστροφα, στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος. Ο Α.Σ.Κ. αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο που βρίσκεται μόνος 3ος στη γενική κατάταξη, διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό του στους «16» του Basketball Champions League. Ο Προμηθέας, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο του, σε συνδυασμό με την πλειάδα διεθνών και με αξιοσημείωτη διαδρομή αθλητών που έχει στη σύνθεσή του, διαγράφει μία εξαιρετική πορεία σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει, καθιστώντας το προσεχές παιχνίδι εξαιρετικά ενδιαφέρον και με μεγάλη βαθμολογική σημασία για αμφότερους τους «μονομάχους».

Ο Α.Σ.Κ., σε ένα κατάμεστο γήπεδο και με τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων του κατέκτησε μία πολύτιμη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, καταφέρνοντας σε ένα παιχνίδι-θρίλερ και γεμάτο συγκινήσεις να καλύψει επίσης τη διαφορά της ήττας από τον αγώνα του 1ου γύρου. Ο τρόπος εξέλιξης της αναμέτρησης, η επιμονή και η αυταπάρνηση των παικτών του Νίκου Παπανικολόπουλου και το δραματικό φινάλε απέδειξαν άλλη μία φορά πόσο συναρπαστικός αλλά και έντονος είναι ο φετινός ανταγωνισμός, όπου οι ισορροπίες είναι λεπτές. Η νίκη από την ήττα απέχουν δευτερόλεπτα ή και σε πολλές περιπτώσεις ένα μόλις σουτ και αυτό ο Α.Σ.Κ. το βίωσε επανειλημμένως στους φετινούς του αγώνες, όπου κυρίως στερήθηκε παρά αποκόμισε θετικά αποτελέσματα από τέτοια έκβαση των αναμετρήσεών του. Σε κάθε περίπτωση, οι «κυανόλευκοι» επενδύουν καθημερινά στη βελτίωση, αναπτερώνουν το ηθικό τους και με τις απαραίτητες αλλαγές στο ρόστερ τους, στοχεύουν σε συνέχεια της αντεπίθεσής τους, εστιάζοντας ταυτόχρονα στην αγωνιστική ομοιογένεια.

Κάθε παιχνίδι στο εξής λοιπόν για τον Α.Σ.Κ., ανεξαρτήτως δυσκολίας, αντιμετωπίζεται ως «τελικός», όσο ουτοπικός κι αν φαντάζει αυτός ο χαρακτηρισμός. Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν ότι πρέπει να βλέπουν το κάθε ματς ως αφορμή για τόνωση της βαθμολογικής τους συγκομιδής, ακόμη κι αν χρειάζεται μία μεγάλη υπέρβαση για να επιτευχθεί αυτό. Και εύλογα, όταν μιλάει κανείς για υπέρβαση, στην εξίσωση μπαίνει αυτόματα και η σημασία της έδρας, με την παρουσία του κόσμου στο «Γιάννης Μπουρούσης» να είναι εκείνη που αλλάζει τα δεδομένα, τις πιθανότητες και δίνει στον Α.Σ.Κ. τη δύναμη να διεκδικεί αποτέλεσμα από κάθε αντίπαλο.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του εντείνουν την προσπάθεια στις προπονήσεις, προετοιμάζοντας τους αθλητές τους για ένα ματς με μεγάλη ένταση και αυξημένο ρυθμό. Το προπονητικό επιτελείο καταστρώνει τα πλάνα του με σοβαρότητα και πίστη στις δυνατότητες των παικτών. Στα θετικά, το γεγονός ότι, πλην του τραυματία Μίτσελ Σμιθ, δεν υπάρχουν περεταίρω αγωνιστικά προβλήματα.

Με αμείωτους ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Προμηθέα

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων από τον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ για την αναμέτρηση του Σαββάτου (5μ.μ.) με τον Προμηθέα. Η σημασία του αγώνα, η ποιότητα και η πορεία του αντιπάλου αλλά και η ουσιαστική στήριξη του φίλαθλου κοινού της πόλης στην ομάδα, αποτυπώνονται με το ενδιαφέρον και την προμήθεια των εισιτηρίων τους, ήδη από τη διαδικασία της προπώλησης.

Τα εισιτήρια διατίθενται τόσο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr, όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στις 12 μ.μ. και όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων, θα είναι διαθέσιμες τόσο από τα γραφεία του ΑΣΚ, όσο και ηλεκτρονικά.

Για όσους δεν προμηθευτούν εισιτήρια μέσω προπώλησης, μπορούν να αποκτήσουν το εισιτήριο τους στο εκδοτήριο του γηπέδου από τις 3 μ.μ. την ημέρα του αγώνα. Θυμίζουμε πως το εισιτήριο είναι ονομαστικό και αριθμημένο, επομένως παροτρύνουμε τους φιλάθλους να τα προμηθευτούν με τη διαδικασία της προπώλησης, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία.

Προηγούμενο άρθρο Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας θα δεχθεί ευχές
Επόμενο άρθρο Καθαγιασμός των υδάτων στην Πλαζ Πεζούλας