Ειδήσεις

ΑΣΚ: Με το βλέμμα στον Ολυμπιακό


Ένα σπουδαίο αθλητικό μέγεθος στο εγχώριο αλλά και ευρωπαϊκό στερέωμα φιλοξενεί την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ.

Η ομάδα και η πόλη μας ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, για τη 10η αγωνιστική της Basket League, σε μία ακόμη ιστορική στιγμή για το μπάσκετ και τον αθλητισμό της περιοχής.

Δε χρειάζεται να ανατρέξει κανείς πολύ πίσω στο χρόνο για να αντιληφθεί την αλλαγή του στάτους και της εισαγωγής σε νέα αθλητικά δεδομένα που ζει και απολαμβάνει η Καρδίτσα, μέσω της διαρκούς ανόδου και της παρουσίας του ΑΣΚ, πλέον, στην κορυφαία κατηγορία μπάσκετ της χώρας.

Η δυνατότητα να αγωνίζεται και να αντιμετωπίζει ένας Καρδιτσιώτικος Σύλλογος οντότητες όπως ο τρεμπλούχος Ελλάδος σε επίσημο ματς, έχει περάσει από την ουτοπική σκέψη στην πραγματικότητα, απόρροια πάντα της συλλογικής προσπάθειας που έχει ως βάση την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Έτσι λοιπόν, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ετοιμάζεται για ένα πολύ σημαντικό αγώνα που έχει χαρακτήρα γιορτής, όχι μόνο διότι συμπίπτει χρονικά με τις ημέρες των Χριστουγέννων, αλλά γιατί ο οργανισμός και οι φίλαθλοι της πόλης έχουν αποδείξει ότι κάθε ματς αποτελεί ξεχωριστό αθλητικό γεγονός με πολλές προεκτάσεις και αφορμή προαγωγής ευγενούς άμιλλας.

Με τρία τρόπαια Ευρωλίγκα, 11 συμμετοχές σε Final Four και πιο πρόσφατη αυτή του περασμένου Μαΐου στο Βελιγράδι, ένα διηπειρωτικό τίτλο, 13 πρωταθλήματα, 10 κύπελλα κι ένα Σούπερ Καπ Ελλάδος, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει και φέτος υψηλές φιλοδοξίες, πρωταγωνιστώντας εντός κι εκτός συνόρων με πολύ ελκυστικό μπάσκετ. Το ομοιογενές και γεμάτο λύσεις ρόστερ των Πειραιωτών δεν περιλαμβάνει μόνο τον περυσινό MVP της Basket League και μέλος της κορυφαίας πεντάδας της Ευρωλίγκα, Σάσα Βεζένκοφ αλλά και μία πλειάδα αστέρων με πολλά χιλιόμετρα στις κορυφαίες διοργανώσεις. Οι διεθνείς με το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα Κώστας Σλούκας, Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, ο θηριώδης Γάλλος σέντερ με πρόσφατη παρουσία στο 41ο Ευρωμπάσκετ, Μουσταφά Φαλ, οι Αμερικανοί Τόμας Γουόκαπ, Σακίλ Μακίσικ, Αϊζάια Κάνααν, Άλεκ Πίτερς, Τζόρνταν Μπόλομποϊ, Τάρικ Μπλακ με πολλές ατομικές και συλλογικές διακρίσεις και ο ομογενής Τζορτζ Πάπας, δημιουργούν ένα πολύ ισχυρό σύνολο που συνδυάζει ταλέντο, εμπειρία, θέαμα και ουσία.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο κλάσης, λοιπόν, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ θα προτάξει τις δικές του δυνάμεις, σε έναν αγώνα που σίγουρα αποτελεί σημείο αναφοράς και ευκαιρία για προβολή ολόκληρης της περιοχής. Οι «κυανόλευκοι» έχουν εισέλθει σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καταβάλλοντας προσπάθεια να καλύψουν την απραξία λόγω της διακοπής που προηγήθηκε ελέω All Star Game και να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Ήδη, η ανανέωση του έμψυχου δυναμικού με την έλευση των Ροντ Κάμφορ και Κώστα Σαρικόπουλου και η ενσωμάτωσή τους σε ρυθμούς προπόνησης, δίνουν τη σειρά τους στην προσπάθεια για πιο εντατική δουλειά και προσαρμογή των αθλητών στο αγωνιστικό προφίλ που επιθυμεί το προπονητικό επιτελείο. Σε αυτό το μοτίβο, η ομάδα θα πραγματοποιήσει φιλική αναμέτρηση με τον Άρη την Τετάρτη (21/12) στο κλειστό γυμναστήριο Λιτοχώρου, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στη βελτίωση και αφομοίωση των στοιχείων που επιθυμεί ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του να εμφυσήσουν στους παίχτες τους.

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό έχει οριστεί για την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 15:15 με διαιτητές τους κ.κ. Νικόλαο Τζιοπάνο, Νικόλαο Σώμο, Μεγακλή-Κωνσταντίνο Μαρινάκη και ήδη έχει προκαλέσει μεγάλη κινητικότητα σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια.

Το φίλαθλο κοινό της περιοχής ανταποκρίνεται με πολύ μεγάλη θέρμη στην προπώληση των εισιτηρίων, δείχνοντας τη διάθεση να ζήσει από κοντά ένα τόσο σημαντικό ματς στην Καρδίτσα, στηρίζοντας ταυτόχρονα την τοπική ομάδα. Παράλληλα, η διαδικασία της προπώλησης που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, ο Α.Σ.Κ. δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να προμηθευτούν σε προνομιακή τιμή, ένα εισιτήριο και για τους δυο αγώνες προσεχείς αγώνες της ομάδας. Με το πακέτο «Christmas 1+1», ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί με ένα εισιτήριο και στην ίδια θέση, να απολαύσει τους αγώνες με Ολυμπιακό (27/12, 15:15) και Προμηθέα Πάτρας (30/12, 17:00).

Συγκεκριμένα, τα πακέτα «Christmas 1+1» θα έχουν ως εξής:

Οι τιμές των διπλών εισιτηρίων και για τους δύο αγώνες είναι οι εξής:

  • Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα) για 2 αγώνες: Κανονικό διπλό εισιτήριο 30 €, παιδικό διπλό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 15 €.
  • Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα) για 2 αγώνες: Κανονικό διπλό εισιτήριο 20 €, παιδικό διπλό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 10 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ διπλό εισιτήριο 15 €.

Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν το πακέτο «Christmas 1+1» θα εισέρχονται με το ίδιο εισιτήριο και στους δύο αγώνες.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (27.12.2022-3.15 μ.μ.)

Οι τιμές των εισιτηρίων μόνο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι οι εξής:

  • Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 25 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 12 €.
  • Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 7 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 10 €.

Για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας (30.12.2022-5.00 μ.μ.)

Οι τιμές των εισιτηρίων μόνο για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας είναι οι εξής:

  • Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 7 €.
  • Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 10 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 5 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 7 €.

Πώς γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων

H διάθεση των εισιτηρίων, θα γίνεται από τα γραφεία του ΑΣΚ, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr.

Σημειώνεται επίσης, ότι όλες οι θέσεις είναι ονομαστικές και αριθμημένες και η τοποθέτηση των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με την ακριβή θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους. Επίσης, για την πώληση των εισιτηρίων θα πρέπει να δίνεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ, ενώ κατά την είσοδο στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να διαθέτουν έγγραφο ταυτοποίησης.

Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης.

Τα γραφεία θα λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και το Σάββατο 10-1 το πρωί. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Προηγούμενο άρθρο 263 νέα κρούσματα covid στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού την Τετάρτη 21/12