Ειδήσεις

ΑΣΚ: Με τον κόσμο για την υπέρβαση κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας!


«Χωρίς ανάσα» συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Basket League για τον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ. Τρεις ημέρες μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, η ομάδα της Καρδίτσας ετοιμάζεται να υποδεχτεί, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, τον Προμηθέα Πάτρας, σε ένα ακόμη σημαντικό ματς στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Οι «κυανόλευκοι» αποχαιρετούν το 2022 με το τελευταίο εντός έδρας αγώνα τους για τον Α’ γύρο, σε ένα ματς, πάντως, που μόνο σημειολογικό χαρακτήρα δεν έχει. Κι αυτό γιατί, ο Α.Σ.Κ., με το συγκεκριμένο παιχνίδι να υπολείπεται ώστε να έχει πλήρεις τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, έχει μεγάλη ανάγκη για βαθμολογική ανάταση.

Η αναμέτρηση είναι εξ’αναβολής για την 4η αγωνιστική και αρχικά είχε οριστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου. Ωστόσο, τα προβλήματα μετακίνησης που αντιμετώπισε τότε ο Προμηθέας Πάτρας οδήγησαν σε αναβολή και στον επανορισμό του αγώνα για την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ.

Ο Α.Σ.Κ., μετά από ένα απαιτητικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπου κατάφερε να έχει περισσότερη διάρκεια στην απόδοσή του και να αυξήσει την αγωνιστικότητά του, καλείται να διαχειριστεί την κούραση και την ψυχολογία ενόψει του προσεχούς αντιπάλου του, ο οποίος με τη σειρά του αναζητεί την ανάκαμψη.

Ο αγώνας που προηγήθηκε, είχε να αποφέρει αρκετά αγωνιστικά οφέλη στην ομάδα και κυρίως να χαρίσει στο φίλαθλο κοινό ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός με θέαμα και ποιότητα. Πλέον, στην εξίσωση για το εξαιρετικά ενδιαφέρον από αγωνιστικής και βαθμολογικής άποψης ματς με τον Προμηθέα Πάτρας, ο κόσμος καλείται να μπει και για την ουσία, καθώς με τη θερμή του συμπαράσταση, μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες.

Η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται στην Basket League από το 2016 και πραγματοποιεί συνεχώς βήματα προς την κορυφή. Από την αγωνιστική περίοδο 2018-19, ο Προμηθέας συμμετέχει αδιάλειπτα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τέσσερις παρουσίες στο Eurocup και μία στο Basketball Champions League. Παράλληλα έχει κατακτήσει το Σούπερ Καπ της περιόδου 2020-21, έχει αγωνιστεί δύο διαδοχικές χρονιές στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και τερμάτισε στη 2η θέση της Basket League την περίοδο 2018-19. Μπορεί η τρέχουσα βαθμολογική θέση των Αχαιών να μη συμβαδίζει με τις φετινές τους δυνατότητες, ωστόσο η αλλαγή πορείας και η προσπάθεια να καλυφθεί το χαμένο έδαφος συνεχίζεται, έχοντας τον Γιάννη Χριστόπουλο στην τεχνική τους ηγεσία από τα τέλη του προηγούμενου μήνα. Εξάλλου, οι διεθνείς Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Νίκος Γκίκας, ο περυσινός πρώτος σκόρερ της Basket League, Άντονι Κάουαν, ο πολύπειρος γκαρντ Τρέβις Σίμπσον, ο Αμερικανός γκαρντ Τζο Γιανγκ, ο Λιθουανός φόργουορντ Αρτούρας Κουλμπόκα (οι δύο τελευταίοι αμφότεροι με θητεία στην G-League), ο Σέρβος φόργουορντ Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, ο Πορτορικανός σέντερ Tζορτζ Κόντιτ και ο ανερχόμενος Γιώργος Τανούλης αποτελούν απόδειξη της ποιότητας και του βάθους που έχουν οι «πορτοκαλί» στο έμψυχο δυναμικό τους.

Η αποστολή, του Α.Σ.Κ., λοιπόν είναι αρκετά δύσκολη, αλλά στη συγκεκριμένη καμπή του πρωταθλήματος, η αναζήτηση υπέρβασης, με ένα αποτέλεσμα που θα κάνει τη διαφορά στη συνέχεια, είναι επιτακτική. Στον αγωνιστικό τομέα, η μίνι προετοιμασία για το ματς συνεχίζεται και οι νεαποκτηθέντες Ροντ Κάμφορ, Ζήσης Σαρικόπουλος και Γιώργος Γκιουζέλης που έκαναν επίσημο ντεμπούτο απέναντι στον Ολυμπιακό, δείχνουν μέρα με τη μέρα να ανταποκρίνονται καλύτερα και να προσδίδουν συνοχή και πολύτιμες λύσεις στην ομάδα. Για τον αγώνα της Παρασκευής, εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Τζέιμς Μπέιτμον.

Η έναρξη της αναμέτρησης ορίστηκε για τις 5 μ.μ. την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου και διαιτητές της θα είναι οι κ.κ. Γεώργιος Πουρσανίδης, Γεώργιος Θεονάς και Ιωάννης Τηγάνης.

Συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων ενόψει Προμηθέα!

Για τον κρίσιμο αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο του αγώνα και να επιλέξουν τη θέση τους, μέσω της διαδικασίας προπώλησης. Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ενημερώνει ότι, όσοι φίλαθλοι επέλεξαν να προμηθευτούν το πακέτο «Christmas 1+1» (εισιτήρια για τους αγώνες με Ολυμπιακό και Προμηθέα), η θέση τους είναι ήδη κατοχυρωμένη και για το παιχνίδι με τον Προμηθέα.

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να αγοράσουν, πλέον εισιτήριο αποκλειστικά για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, οι τιμές είναι οι εξής:

Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 7 €.

Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 10 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 5 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 7 €.

Πώς γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων

H διάθεση των εισιτηρίων, γίνεται από τα γραφεία του ΑΣΚ, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr.

Σημειώνεται επίσης, ότι όλες οι θέσεις είναι ονομαστικές και αριθμημένες και η τοποθέτηση των φιλάθλων στο γήπεδο γίνεται αυστηρά με την ακριβή θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους. Επίσης, για την πώληση των εισιτηρίων θα πρέπει να δίνεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ, ενώ κατά την είσοδο στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να διαθέτουν έγγραφο ταυτοποίησης.

Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης. Τα γραφεία λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και η προπώληση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στη 1 μ.μ. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Προηγούμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Στα απολύτως απαραίτητα περιορίζεται η πλειοψηφία των καταναλωτών