Ειδήσεις

ΑΣΚ: Μέχρι 31 Ιουλίου οι ανανεώσεις για τους κατόχους διαρκείας


Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας του Α.Σ.Καρδίτσας για την περίοδο 2023-24. Ένα –όπως αναμένεται- συναρπαστικό πρωτάθλημα στη Basket League, δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και παράλληλα, να δουν από κοντά, τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, η διαδικασία ανανέωσης των καρτών για τους κατόχους της περιόδου 2022-23. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από τους φίλους της ομάδας που θέλουν να αγοράσουν για πρώτη φορά κάρτα διαρκείας, παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θέλουν να κρατήσουν τις θέσεις τους και για τη νέα σεζόν, να ανανεώσουν την κάρτα τους έως τη Δευτέρα 31 Ιουλίου. Μετά την ημερομηνία αυτή, όλες οι θέσεις θα είναι ελεύθερες για τη μετακίνηση των κατόχων αρχικά, ενώ από τις 16 Αυγούστου, όλες οι θέσεις που δεν έχουν δεσμευθεί, θα είναι διαθέσιμους σε όλους τους φιλάθλους χωρίς καμία προτεραιότητα.

 

Κατέθεσε φάκελο και στην ΕΕΑ η Α.Σ. Καρδίτσας ΚΑΕ

Μετά την αίτηση προς την Επιτροπή Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, η Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ κατέθεσε φάκελο και για τη χορήγηση πιστοποιητικού και προς την Επιτροπή Επαγγελματικού  Αθλητισμού. Σημειώνουμε ότι ήδη έχει εγκριθεί από την Επιτροπή του ΕΣΑΚΕ η συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, ενώ εμπρόθεσμα και με πλήρη φάκελο, η ΚΑΕ κατέθεσε και τη σχετική αίτηση προς την ΕΕΑ, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά τις τυπικές διαδικασίες για τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

 

Προηγούμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος, επί της οδού Γαριβάλδη