Ειδήσεις

ΑΣΚ: Νέα αποστολή στην Πάτρα


Μετη δεύτερη διαδοχική έξοδο στην Πάτρα συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για τον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ. Η ομάδα της Καρδίτσας αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πάτρας την Κυριακή στις 5 μ.μ., στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της BasketLeague, σε αναμέτρηση όπου αντιστράφηκε η έδρα, λόγω των εργασιών αποκατάστασης ζημιών στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» από την κακοκαιρία «Daniel».

Μέσα σε διάστημα έξι ημερών, οι «κυανόλευκοι» καλούνται να διεκπεραιώσουν το ίδιο ταξίδι, το πιο μακρινό για φέτος από εκείνα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα σε ηπειρωτικό έδαφος και θέλουν να το συνδυάσουν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην πρεμιέρα απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, το σύνολο του Νίκου Παπανικολόπουλου παραμέρισε τις όποιες αντιξοότητες της προετοιμασίας και παρουσίασε ένα αγωνιστικό πρόσωπο, έτοιμο για τη νίκη. Η ατυχία, οι λεπτομέρειες στα τελευταία δευτερόλεπτα και φυσικά η ικανότητα του αντιπάλου στέρησαν από τον Α.Σ.Κ. την ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα, όμως ανέδειξαν τις δυνατότητες που έχει η ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η προετοιμασία για τον προσεχή απαιτητικό αγώνα έχει ξεκινήσει ήδη και η ομάδα της πόλης επικεντρώνεται στο πώς θα παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμηαπέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο με συνεχόμενες παρουσίες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Προμηθέας εκκίνησε τη σεζόν με εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚκαι λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για το BasketballChampionsLeague, προετοιμάζεται για τον πρώτο επίσημο αγώνα μπροστά στο φίλαθλο κοινό του.

Στον αντίποδα, ο Α.Σ.Κ. γνωρίζει ότι ο συντελεστής δυσκολίας της Κυριακάτικης αναμέτρησης είναι αυξημένος και στις προπονήσεις δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο πώς οι αθλητές του Νίκου Παπανικολόπουλου θα έχουν διάρκεια και συνέπεια στο πλάνο που καταστρώνεται. Οι «κυανόλευκοι», συμμεριζόμενοιτις αντικειμενικές δυσκολίες που επιφέρουν οι συνεχόμενες εκτός έδρας αγώνες, καταβάλουν τη δική τους προσπάθεια να μείνουν ανεπηρέαστοι από τις συνθήκες και παραμένουν προσηλωμένοι στη διεκδίκηση των αποτελεσμάτων που θα τους προσφέρουν σημαντική ώθηση, μέχρι την επιστροφή στη φυσική τους έδρα.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Μπορεί η αναμονή των φιλάθλων να παρατείνεται και για λίγες εβδομάδες ακόμη να μην απολαμβάνουν τη χαρά να παρακολουθούν και να στηρίζουν τον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ εντός έδρας, όμως η αντίστροφη μέτρηση για την ολική επαναφορά της ομάδας στο Κ.Γ. «Γιάννης Μπουρούσης» έχει αρχίσει,προσφέροντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα ομαλής εξέλιξης στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Η εξασφάλιση ότι όλοι οι εντός έδρας αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας επιτρέπει σε όλους τους φίλουςτης ομάδας να βρεθούν δίπλα της σε ΟΛΟΥΣ τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος, είτε έχουν ήδη προμηθευτεί κάρτα διαρκείας, είτε πρόκειται να την προμηθευτούν το επόμενο διάστημα. Η επιστροφή στο ανανεωμένο, μετά και τις απαραίτητες εργασίες, γήπεδο, σε ένα μεγαλύτερο σε διάρκεια και αγώνες πρωτάθλημα, με νέες ομάδες και νέες προκλήσεις, υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις, πολλή δράση και εξαιρετικό θέαμα!

Οι κάρτες διαρκείαςείναι διαθέσιμες για τους φιλάθλους, με φυσική παρουσία αποκλειστικά στα γραφεία του Α.Σ.Κ. (Ισόγειο της Σταμούλη 3, τηλ. 24410 75507, καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα τις καθημερινές και 10-1 το πρωί του Σαββάτου). Επίσης, για όσους φιλάθλους το επιθυμούν, είναι δυνατή η ηλεκτρονική αγορά μέσω της πλατφόρμας της ticketmaster.gr.

Προηγούμενο άρθρο Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στηρίζει τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας