Ειδήσεις

ΑΣΚ: Νέα πρόκληση με Άρη!


Μπροστά σε ακόμη μία μεγάλη αγωνιστική πρόκληση βρίσκεται ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, ο οποίος, για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League υποδέχεται την Κυριακή στις 8.15 μ.μ. τον Άρη Midea, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Η ομάδα της Καρδίτσας, με ανανεωμένο αγωνιστικό πρόσωπο, το μεγάλο αβαντάζ της έδρας και την αυτοπεποίθηση που αποκτά από τη στήριξη του φίλαθλου κοινού της, συνεχίζει την προσπάθεια ανάκαμψης στην πιο κρίσιμη «στροφή» της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολόπουλου έχει καταφανώς βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα, κατορθώνοντας να κατακτήσει νίκες μεγάλης βαθμολογικής σημασίας αλλά και εξαιρετικά πειστικές, με τον τρόπο που επιτεύχθηκαν. Η αποτελεσματικότητα του Α.Σ.Κ., η οποία του στέρησε τη δυνατότητα στον 1ο γύρο, με τα διαδοχικά εκτός έδρας ματς λόγω των ζημιών στο νέο κλειστό γυμναστήριο, να σημειώσει νίκες ουσίας και ψυχολογικής τόνωσης, δείχνει το δρόμο για την πολύ δύσκολη συνέχεια και οι «κυανόλευκοι» αναλογίζονται πλήρως ότι μόνο αν παραμείνουν εξίσου αφοσιωμένοι, μπορούν να στοχεύσουν σε μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Ο Α.Σ.Κ. μετρά τρεις νίκες στις τέσσερις φετινές του αναμετρήσεις μπροστά στο κοινό του, έχοντας γνωρίσει την ήττα μόνο από τον τρεμπλούχο Ελλάδος Ολυμπιακό, ενώ για πρώτη φορά στη διετή του παρουσία στην Basket League σημειώνει δύο συνεχόμενες νίκες. Πέραν των πολύτιμων αποτελεσμάτων που αποκόμισε, η ομάδα της πόλης μας κατάφερε να αποδώσει θεαματικό μπάσκετ, κατακτώντας παράλληλα τις δύο μεγαλύτερες σε έκταση νίκες στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία. Απέναντι στο Λαύριο αλλά και στον πρόσφατο αγώνα με τον 3ο της βαθμολογίας Προμηθέα Πάτρας, ο Α.Σ.Κ. ξεδίπλωσε στο παρκέ τις πραγματικές δυνατότητές του, ενώ στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας και τον Απόλλωνα Πάτρας στο Κ.Γ. «Ι. Μπουρούσης», βίωσε και τις δύο όψεις του νομίσματος, σε ό,τι αφορά στον παράγοντα τύχη και στη σημασία της παραμικρής λεπτομέρειας. Αυτή όμως είναι η απρόβλεπτη και συναρπαστική ομορφιά μιας πορείας που η ομάδα διαγράφει και σίγουρα, χωρίς τη βοήθεια του κόσμου της, δε θα μπορούσε να φτάσει ως εδώ.

Στο «κυανόλευκο στρατόπεδο», λοιπόν, το μεγάλο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής έχει ήδη παραμεριστεί και σε καμία περίπτωση δεν αποπροσανατολίζει την ομάδα του Ν. Παπανικολόπουλου από το δρόμο της και τις επερχόμενες κομβικές «μάχες», σε έναν «μαραθώνιο» όπου σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η διάρκεια και η αγωνιστική προσήλωση.

Σειρά παίρνει το ματς με τον Άρη, ο οποίος αποτελεί μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Με τον Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο του και πλειάδα αστέρων στο ρόστερ, μεταξύ των οποίων ο περυσινός «άσσος» του Α.Σ.Κ., Ρομπέρτο Γκάλινατ, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην 4η θέση της γενικής κατάταξης και ταυτόχρονα διατηρούν την 3η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Ο 10 φορές πρωταθλητής και 8 κυπελλούχος Ελλάδος, με τρεις Ευρωπαϊκούς τίτλους στην κατοχή του (1 κύπελλο Saporta, 1 κύπελλο Korac, 1 EuroCup), Άρης παραμένει σταθερά μία κορυφαία ομάδα που ταυτόχρονα διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκρισή της στους «16

» του φετινού EuroCup.

Τόσο η σημασία του αγώνα, όσο και το μέγεθος του αντιπάλου διατηρούν σε εγρήγορση το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολόπουλου που έχει στρέψει όλη την προσοχή στην προετοιμασία για την Κυριακάτικη αναμέτρηση.

Με ζήτηση συνεχίζεται η διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων

Με μεγάλη κινητικότητα συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ για τον αγώνα με τον Άρη.

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται, τόσο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr οποιαδήποτε στιγμή, όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, όπως επίσης Σάββατο και Κυριακή 10-1 το πρωί. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στη 1 μ.μ. και όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων, είναι διαθέσιμες τόσο από τα γραφεία του ΑΣΚ, όσο και ηλεκτρονικά.

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Προηγούμενο άρθρο Το ΤΗΜΜΥ στη Μαλαισία για Ερευνητική Συνεργασία
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα