Ειδήσεις

ΑΣΚ: Στο Περιστέρι η 6η συνεχόμενη εκτός έδρας αποστολή


Με την 6η διαδοχική αναμέτρηση μακριά από την Καρδίτσα συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ.

Η ομάδα της Καρδίτσας αντιμετωπίζει σε νέα ώρα το Περιστέρι Bwin την Κυριακή στις 7.15 μ.μ. για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου», συναντώντας μέχρι στιγμής αντιπάλους με ιδιαίτερη δυναμική και με το μειονέκτημα της έδρας που δημιουργεί πρόσθετη δυσκολία στην προσπάθεια για το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Με τις συγκεκριμένες συνθήκες ως δεδομένες, ο Α.Σ.Κ. μόνο ως πρόκληση αντιμετωπίζει αυτό το πρόγραμμα και κάθε εβδομάδα εντείνει την προσπάθειά του ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος για το θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Η σειρά των αγώνων δεν επιτρέπει εφησυχασμό και καθημερινά στις προπονήσεις το τεχνικό τιμ και οι αθλητές δουλεύουν με απώτερο σκοπό τη βελτίωση και την προσαρμογή στις απαιτήσεις του εκάστοτε αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο κυλάει και η εβδομάδα προετοιμασίας για το παιχνίδι με το Περιστέρι, μίας από τις πιο έμπειρες και συνεχώς πιο φιλόδοξες ομάδες του πρωταθλήματος, το οποίο πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή της, Βασίλη Σπανούλη. Η «κληρονομιά» της περυσινής 3ης θέσης, με ελκυστικό μπάσκετ και αθλητές εγνωσμένης αξίας στο ρόστερ δημιουργούν πίεση και συνάμα υποσχέσεις στον προσεχή αντίπαλο του Α.Σ.Κ. που έχει και φέτος πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν πως το Κυριακάτικο ματς θα έχει μεγάλη αγωνιστική ένταση, όμως έχουν αποδείξει φέτος ότι μπορούν να ακολουθήσουν σε ανάλογο ρυθμό και δυσκολίες.

Ενθουσιώδης ανταπόκριση για τα διαρκείας κι αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στο Κ.Γ. «Γιάννης Μπουρούσης»

Ο φίλαθλος κόσμος του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ και οι Καρδιτσιώτες φίλαθλοι, έχουν δείξει συγκινητική ανταπόκριση στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας όλα αυτά τα χρόνια αλλά ειδικότερα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μετά το σοβαρό πρόβλημα με τις ζημιές που υπέστη το Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» από τα πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου. Παρά τη μεγάλη αναμονή και την ανυπομονησία για τον πρώτο εντός έδρας ματς,  το φίλαθλο κοινό μας αναγνωρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την Καρδίτσα για την Καρδίτσα. Η ώρα για τα φετινά «αποκαλυπτήρια» πλησιάζει και με εξασφαλισμένο το δικαίωμα ότι κάθε φίλαθλος θα απολαύσει όλους τους φετινούς εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο ανανεωμένο και αναβαθμισμένο γήπεδο, η δράση αναμένεται συναρπαστική και εντονότερη!

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ήδη η κινητικότητα έχει δημιουργήσει ζήτηση σε όλους τους τομείς του γηπέδου. Ιδιαίτερα για τον διάζωμα BD, όπου ο φίλαθλος έχει τη δυνατότητα να ζήσει τον αγώνα ακριβώς πίσω από τον πάγκο της ομάδας και να την εμψυχώσει μοναδικά, ζώντας το παιχνίδι στο απόλυτο, απομένουν ακόμη ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις.

Αυτά τα μηνύματα συμπαράστασης γεμίζουν με αισιοδοξία και δύναμη το Σύλλογο για τη δύσκολη συνέχεια στο ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα της StoiximanBasketLeague των τελευταίων ετών, όπου τα επερχόμενα συνεχόμενα ματς μπροστά στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας θα διαδραματίσουν το δικό τους ρόλο και θα αλλάξουν σίγουρα τις ισορροπίες για το μεγάλο στόχο της καθιέρωσης.

Οι κάρτες διαρκείας είναι διαθέσιμες για τους φιλάθλους, με φυσική παρουσία αποκλειστικά στα γραφεία του Α.Σ.Κ. (Ισόγειο της Σταμούλη 3, τηλ. 24410 75507, καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα τις καθημερινές και 10-1 το πρωί του Σαββάτου). Επίσης, για όσους φιλάθλους το επιθυμούν, είναι δυνατή η ηλεκτρονική αγορά μέσω της πλατφόρμας της ticketmaster.gr.

Προηγούμενο άρθρο Χρ. Τριαντόπουλος: Η Κυβέρνηση δρομολογεί σχήμα επταετούς ρύθμισης για το αγροτικό ρεύμα των πλημμυροπαθών αγροτών της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Ετοιμάζεται master plan για την πληγείσα Θεσσαλία