Ειδήσεις

ΑΣΚ: Συνέχεια στην Πάτρα με Προμηθέα


Με αναπτερωμένο ηθικό και πίστη στις δυνατότητές του ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ συνεχίζει την προσπάθεια αναρρίχησής του στο βαθμολογικό πίνακα, αντιμετωπίζοντας το Σάββατο στις 5 μ.μ. εκτός έδρας τον Προμηθέα Πάτρας.

Η ομάδα της Καρδίτσας δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνεχίσει την αντεπίθεσή της στο πρωτάθλημα της Basket League και κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν αντιμετωπίζεται αποκλειστικά ως ευκαιρία αύξησης της βαθμολογικής της συγκομιδής.

Η μεγάλη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς, κατέδειξε εν πολλοίς το μεταμορφωμένο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, ωστόσο στο «κυανόλευκο στρατόπεδο» άπαντες αντιλαμβάνονται ότι χρειάζεται ανάλογη συνέχεια.

Για να έχει, λοιπόν, αντίκρισμα το αποτέλεσμα που προηγήθηκε, ο Α.Σ.Κ. επικεντρώνεται στο πώς θα παρουσιαστεί στο προσεχές δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Προμηθέα. Η ομάδα της πόλης αναζητά την ουσία και για να φτάσει σε αυτή προετοιμάζεται σκληρά, καθώς θα βρει απέναντί της έναν φορμαρισμένο αντίπαλο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το σύνολο του Γιάννη Χριστόπουλου μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα της Basket League και δύο συνεχόμενες στο Eurocup, έχοντας καταφέρει με τις διορθωτικές της κινήσεις στο έμψυχο υλικό και τις επιστροφές τραυματιών να επανέλθει σε τροχιά διεκδίκησης των στόχων του. Συγκριτικά με τον αγώνα του Α’ γύρου, η ομάδα της Πάτρας ενισχύθηκε με την απόκτηση των Αμερικανού γκαρντ Τζο Τόμασον και του συμπατριώτη του πάουερ φόργουορντ Ντάστιν Χογκ. Στον αντίποδα, αποχώρησαν οι Τζο Γιανγκ  και Δημήτρης Κακλαμανάκης, με το ρόστερ των «πορτοκαλί» να παραμένει ισχυρό σε ποιότητα και λύσεις.

Η προετοιμασία του Α.Σ.Κ. συνεχίζεται για μία αναμέτρηση με αυξημένο δείκτη δυσκολίας και ο Νίκος Παπανικολόπουλος με τους συνεργάτες του δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο πώς οι αθλητές τους θα έχουν διάρκεια και συνέπεια στο πλάνο για το συγκεκριμένο ματς. Το θετικό είναι ότι το προπονητικό επιτελείο βλέπει όλους τους αθλητές να είναι στη διάθεσή του, πλην του στρατευμένου Θανάση Τσούκα κι έτσι οι προπονήσεις συνεχίζονται με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου που εντάσσεται στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Ηλίας Κορομηλάς, Νικόλαος Σώμος και Βασίλης Τσώνος, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αττικής.

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Οι νέοι του Κέντρου Ορίζοντες επισκέφτηκαν την Πυροσβεστική υπηρεσία