Ειδήσεις

ΑΣΚ: Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για τον κρίσιμο αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας


Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει πως, για τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας,το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ., ξεκινά τη διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων.

Η έναρξη του 2ου γύρου στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League περιλαμβάνει μία σειρά από εντός έδρας αγώνες τους οποίους, η ομάδα της πόλης μας, φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί με τη συμπαράσταση του φίλαθλου κοινού της.

Για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής, τα εισιτήρια του αγώνα είναι διαθέσιμα από την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου το πρωί στις 10 π.μ., τόσο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr, όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στη 1 μ.μ.και όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων, θα είναι διαθέσιμες τόσο από τα γραφεία του ΑΣΚ, όσο και ηλεκτρονικά.

Για όσους δεν προμηθευτούν εισιτήρια μέσω προπώλησης, μπορούν να πάρουν το εισιτήριο τους στο εκδοτήριο του γηπέδου από τις 4.30 μ.μ. την ημέρα του αγώνα. Θυμίζουμε πως το εισιτήριο είναι ονομαστικό και αριθμημένο, επομένως παροτρύνουμε τους φιλάθλους να τα προμηθευτούν με τη διαδικασία της προπώλησης, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία.

Σε ό,τι αφορά στις διαθέσιμες θέσεις αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων, αυτές έχουν ως εξής:

Στις θύρες BD, DD, ED (κάτω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 15 ευρώ, ενώ θα υπάρχει παιδικό εισιτήριο (για τους 16 ετών και κάτω) στην τιμή των 7 ευρώ.

Στις θύρες FA και FB, η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 20 ευρώ, ενώ θα υπάρχει παιδικό εισιτήριο στην τιμή των 10 ευρώ.

Στις θύρες BU, CU, DU και EU (πάνω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 10 ευρώ, η τιμή του παιδικού 5 ευρώ, ενώ ισχύει ειδική τιμή στις συγκεκριμένες θύρες στα 7 ευρώ για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ, φοιτητές και άνεργους.

Τέλος, στον τομέα VIPδιατίθενται εισιτήρια στην τιμή των 60 ευρώ.

Κάθε φίλαθλος είτε με φυσική παρουσία είτε με ηλεκτρονική αγορά, θα πρέπει βάσει νομοθεσίας, να καταχωρήσει το πλήρες ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του, ενώ για τις ειδικές κατηγορίες (νέοι και παιδιά έως και 16 ετών, ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι, Φοιτητές και Άνεργοι) θα πρέπει να προσκομίζονται και τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα.

Προηγούμενο άρθρο Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας άκουσε τα κάλαντα
Επόμενο άρθρο Συνελήφθησαν 3 άτομα στους Σοφάδες Καρδίτσας για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής