Ειδήσεις

Αστέριος Γ. Βασιλάκος: Ακόμα … η παράδοση της Κοινότητας Μουζακίου


Αγαπητοί Πολίτες, Δεν έχει παραδοθεί μέχρι σήμερα 18/5/2023 η Δημοτική Κοινότητα Μουζακίου στον νόμιμα εκλεγμένο από τις 28/4/2023 Πρόεδρό της παρά την δημοκρατική και θεσμική υποχρέωση που υφίσταται και το γεγονός ότι, παρήλθε χρονικό διάστημα είκοσι (20) και πλέον ημερών.

Και ενώ τα προβλήματα στην κωμόπολη τρέχουν! Και οι εθνικές εκλογές είναι προ των πυλών, κανένα αποτέλεσμα δεν είχε η άμεση (09-05-2023) έγγραφη σχετική ενημέρωση προς τον Δήμαρχο Μουζακίου και τον κ. Γενικό Γραμματέα της Α.Δ.Θ.Στ.Ε για ανάληψη οφειλόμενων πρωτοβουλιών παράδοσης της Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου.

Επίσης κανένα ενδιαφέρον δεν προέκυψε, καμία απάντηση δεν γνωστοποιήθηκε και ουδεμία ανταπόκριση υπήρξε από πλευράς Δήμου Μουζακίου και Δημάρχου για το αίτημα παραχώρησης γραφείου, γραμματειακής υποστήριξης, πρακτικογράφου κ.α. προκειμένου να λειτουργήσει το Συμβούλιο Κοινότητας Μουζακίου προς όφελος των Πολιτών και όπως εκ του Νόμου προβλέπεται.

Η περιφρόνηση της Λαϊκής Θέλησης ανησυχεί και εξοργίζει τους Πολίτες οι οποίοι παρακολουθούν τη συνέχεια αυτής της κωμικοτραγικής θεσμικής εκτροπήςδύο (2) ημέρες προ των εκλογών, η οποία και αφήνει πολιτικά εκτεθειμένο τον αιρετό Δήμαρχο και συνολικά το Δήμο Μουζακίου, για την επί τέσσερα χρόνια αποδοχή προέδρου συμβουλίου κοινότητας Μουζακίου χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση.-

«Οψόμεθα….Να Αντιληφθούν!».

 

Γράφει ο Αστέριος Γ. Βασιλάκος, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Νέο έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο οδικό κύκλωμα της Αργιθέας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Στην κάλπη 125.574 ψηφοφόροι της Καρδίτσας