Ειδήσεις

Αστέριος Γ. Βασιλάκος: Νέα εκτροπή … στο Μουζάκι


Αγαπητοί Πολίτες,  Είναι κοινωνικά πρωτάκουστα, πολιτικά καταδικασμένα, αυτοδιοικητικά αδιανόητα, και ηθικά απαράδεκτα αυτά που συμβαίνουν τελευταία σε βάρος της Ιστορικής Κοινότητας Μουζακίου και του δημοκρατικά εκλεγμένου εκπροσώπου της.

Παραβιάζονται καθημερινά οι προβλεπόμενες διατάξεις για τη Λειτουργία της Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου και του Συμβουλίου της, χωρίς κανέναν έλεγχο και καταλογισμό ευθυνών από τα αρμόδια όργανα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας στο Νομό Καρδίτσας.

Ουδεμία θετική και πραγματική ανταπόκριση (παρά μόνον εμπαιγμός και αλαζονεία) από πλευράς Δήμου Μουζακίου και Δημάρχου,στο βάσιμο αίτημα παραχώρησης γραφείου, εξοπλισμού και γραμματειακής υποστήριξης για την εξυπηρέτηση των οργάνων της Κοινότητας Μουζακίου, προκειμένουνα λειτουργήσουν προς όφελος των Πολιτών όπως και θεσμικά προβλέπεται.

Και ενώ τα προβλήματα στην Κωμόπολη των Αμιαντοσκεπών! τρέχουν επικίνδυνα και διογκώνονται καθημερινά, εμείς αντί να ασχοληθούμε με την επίλυσή τους αγωνιζόμαστε για το αυτονόητο ψάχνοντας να βρούμε Στέγη! Πρωτόκολλο! και την αγνοούμενη Σ.Α.Τ.Α! των Μουζακιωτών απέναντι στο «Τίποτα!» που Παραλάβαμε.

Η διαπιστωμένη πλέον περιφρόνηση της Λαϊκής Θέλησης από το Δήμο Μουζακίου ανησυχεί και εξοργίζει τους Πολίτες οι οποίοι παρακολουθούν τη συνέχεια αυτής της κωμικοτραγικής θεσμικής εκτροπής! με Απόντα τον Πρόεδρο και το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου (τους οποίους και δεν κάλεσαν!) στην Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για το Ολοκαύτωμα της 8ης Ιουνίου 1943, η οποία οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Μουζακίου! και του Δημάρχου! στο Μνημείο Πεσόντων! κωμόπολης Μουζακίου! έδρας του Δήμου!

Τα ίδια συνέβησαν και προ καιρού σε εκδηλώσεις και δράσεις στην Κεντρική Πλατεία του Μουζακίου όπου και πάλι ανεπίτρεπτα και κατά παράβαση κάθε έννοιας αυτοδιοικητικής λογικής επιδεικτικάαγνόησαν τη Λαϊκή Εντολή!

Δυστυχώς όμως όλες αυτές οι θλιβερά ανεύθυνες, αδιανόητες και αποτυχημένες! ενέργειες-προσπάθειες απαξίωσης και ασέβειας προς την Ιστορία του Μουζακίου και τηνΤοπική Αρχή, αφήνουν πολιτικά εκτεθειμένο τονΔήμαρχο και το Δήμο Μουζακίου, για την επί τέσσερα χρόνια αποδοχή προέδρου κοινότητας χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση! γεγονός το οποίο δυστυχώς δεν παραγράφεται.-

«Ας Σεβαστούν πλέον οι Αρμόδιοι τους Θεσμούς ….και τις Υποχρεώσεις τους!».

 

Γράφει ο Αστέριος Γ. Βασιλάκος, Πρόεδρος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για το πρόγραμμα Κάλυψη στο Δήμο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Α. Σκόνδρα: Αυτοδύναμη κυβέρνηση Ν.Δ., ισχυρότερη Ελλάδα