Ειδήσεις

Αστέριος Βασιλάκος: Απορίας άξιον… καθυστερεί η παράδοση της πεζογέφυρας Μουζακίου


 Αγαπητοί Πολίτες, Με ανησυχία παρακολουθούμε τα παράλογα και ανεξήγητα που συμβαίνουν, με τον χρόνο αποκατάστασης των υποδομών της Κοινότητας Μουζακίου που επλήγησαν από τον Ιανό (Περιφερειακός Δρόμος, Γέφυρες, Αντιπλημμυρικά, Κ.Υ κ.α.).

Κατά γενική ομολογία όμως όλοι μας οφείλουμε να συμφωνήσουμε ότι, είναι απαράδεκτο τα έργα που ολοκληρώνονταινα χρησιμοποιούνται μερικώς!και για πολιτική εκμετάλλευση, αντί να υπηρετούν το κοινωνικό όφελος.

Υπενθυμίζουμε τα αδιανόητα και επικίνδυναπου συνέβησαν προ μηνών προκειμένου να δοθεί στην κυκλοφορία!η Δυτική ΠεριφερειακήΟδός.

Σήμερα δυστυχώς αντιμετωπίζουμε τα ίδια! με την Πεζογέφυρα που συνδέει το Μουζάκι με το συνοικισμό Καραϊσκάκη Μαυρομματίου.

Ένα έργο το οποίο όπως διαπιστώθηκε στις 6/1/2023 (Ημέρα των Φώτων)είχε ολοκληρωθεί! αλλά παραδόξως δεν παραδόθηκε ακόμα στους υπερήλικους κατοίκους! και στους μαθητές, οι οποίοι καθημερινά ταλαιπωρούνται.

Ανήμερα λοιπόντων Φώτων έναJCBτου Δήμου Μουζακίου τράβηξε! τις τσιμεντένιες μπάρες της πεζογέφυραςδίδοντας πρόσβαση και οδηγώντας εικόνα, Κλήρο, επίσημους και πλήθος κόσμου στο νέο έργο, όπου μεγαφωνικά Περπάτησαν! και Φωτογραφήθηκαν εκεί! έριξαν το σταυρό! και αποχώρησανμη γνωρίζοντας ότι, την ίδιαμέραοι μπάρες ξαναγύρισαν! Και η πεζογέφυρα έκλεισε πάλι!

Και σα να μην έφτανε αυτό στις 26 Μαρτίου του έτους 2023! έκπληκτοι οι κάτοικοι Μουζακίου και Μαυρομματίουδιάβασαν τη δημόσια ενημέρωση! του κ. Δημάρχου ο οποίος δήθεν! «…εκφράζει κι αυτός την απορία του!για την καθυστέρηση! επικοινώνησε λέει  με παράγοντες του Υπουργείου αλλά ξεκάθαρη απάντηση δεν πήρεγια τους λόγους που καθυστερείη χρήση της πεζογέφυρας!…»και πρόσθεσε το ανεκδιήγητο! «..φυσικά δε μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε!!!χωρίς το πράσινο Φως του Υπουργείου!!…», Λησμονώντας προφανώς ότι, με ευθύνη της Δημοτικής και της Κοινοτικής Αρχής ΜουζακίουΛαός!Κλήρος!αλλά και αυτοί οι Ίδιοι! έκαναν χρήση! επάνω!στηχωρίς ασφάλεια για τη σωματική τους ακεραιότητα!Πεζογέφυρα.Αυτό Αγαπητοί Πολίτες ως γεγονός ήταν Απαράδεκτο!

Διότι δεν είναι δυνατόν να εκτίθενται τα παιδιά μας σε κίνδυνο!επειδή κάποιος ανεύθυνος αυθαιρετεί! Αν γινόταν κάτι!Ή Αν έγινε! Και δεν το γνωρίζουμε!

«Ποιος θα ήταν τότε ο Τραγικός Φταίχτης!Αυτός…. που έδωσε την Εντολή να Χρησιμοποιήσουν την Κλειστή Πεζογέφυρα ή το JCBπου την Άνοιξε!»

 

Γράφει ο Αστέριος Βασιλάκος, Γραμματέας Περιβαλλοντικής Παρέμβασης, Σύμβουλος Κοινότητας Μουζακίου

Προηγούμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας: Χωρίς ανάσα μια, φτάνει πια