Ειδήσεις

Αστέριος Βασιλάκος: Απορίας άξιον … παράταση στον αποκλεισμό Μουζακίου – Λ. Ν. Πλαστήρα


Αγαπητοί Πολίτες, Με μεγάλη ανησυχία παρακολουθούμε τα περίεργα, τα παράλογα και τα ανεξήγητα που συμβαίνουν, «με τον χρόνο αποκατάστασης των πρανών!και τα εκτελούμενα υποτίθεται έργα!»στην Ε.Ο Μουζάκι-Ανθοχώρι-Κερασιά- Λίμνη Ν. Πλαστήρα.

Επί οχτάμηνο δοκιμάζονται οι αντοχές, η υπομονή μας και η κοινή λογική στην περίεργη, εκτός πραγματικότητας, θλιβερή και παραπλανητική! κατάσταση με τα αλληλοσυγκρουόμενααιτήματα και αποφάσεις,αφενός μεν του Δημοτικού Συμβουλίου! Μουζακίου, αφετέρου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Μουζακίου και της αντίστοιχης Τεχνικών Έργων Π.Ε Καρδίτσας.

Καλπάζειη απογοήτευση και η αποδοκιμασία των κατοίκων και στενάζει η αγορά της κωμόπολης του Μουζακίου για την παράταση κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης! της περιοχής μας και τη σκοπιμότητα των εκτελούμενων έργων αποκατάστασης βλαβών Ιανού, τα οποία αντί να υπηρετούν το κοινωνικό όφελος! εν τούτοις και όπως προφανώς και από τα αντιφατικώς προαναφερόμενα προκύπτει, χρησιμοποιούνται για πολιτική εκμετάλλευση!

Τελικάθυμωμένοι διερωτώνται οι Πολίτες!έχει κάνει ο Δήμος Μουζακίου τις απαραίτητες εργασίες για να είναι ασφαλής ο δρόμος και να αρθεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας; (όπως λέει άλλωστε και η 126/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου!) ή ισχύει η Πινακίδα Οδός Κλειστή! και το από 7/7/2023 νέο έγγραφο! της  Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μουζακίου! βάσει του οποίου «η κατάσταση δεν βελτιώθηκε! από τις εργασίες που εκτέλεσε ο Δήμος Μουζακίου! η δε διέλευση των οχημάτων παραμένει επισφαλής!».

Δυστυχώς μετά την τραγωδία της αδιανόητης, αναίτιας και επιζήμιας καθυστέρησης αποκατάστασης Γεφυρών! Δυτικού Περιφερειακού! κ.α. στη Δημοτική Κοινότητα Μουζακίου! ζούμε και πάλιτον εφιάλτη του Αποκλεισμού λόγω της κακής βατότητας! της ολιγωρίας! της βραδύτητας! της απραξίας! και των αντιφάσεων!

Και όλα αυτά με τη Δημοτική Αρχή Μουζακίου χωρίς ξεκάθαρη «πολιτική βούληση! και με ένα δήθεν ενδιαφέρον! να εμφανίζει έλλειψη ολιστικής προσέγγισης του προβλήματος! να μην δύναται να ανταποκριθεί στις ανάγκες των Πολιτών! να αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων! και να υπολείπεται των απαιτήσεων της Κοινωνίας!». Το Μουζάκιεπιτέλους ζητάει αλληλεγγύη!

Αρκετά τα επιζήμια παιγνίδια! σε βάρος μας και εν γνώσει των Αρχόντων! με τον τουριστικό άξονα! Μετέωρα-Μουζάκι-Λίμνη Ν.Πλαστήρα! μέσω Κερασιάς!

«Καιρός Όλοι να Αναμετρηθούμε με τις Ευθύνες μας……»

 

 

Γράφει ο Αστέριος Βασιλάκος, Πρόεδρος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρώτο των πρώτων, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο The Rector του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Κλινικό Σχολείο Ηπατολογίας της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μελέτης του ήπατος