Ειδήσεις

Αστέριος Βασιλάκος: Μέρες άφαντη η παράδοση της Κοινότητας Μουζακίου


 Αγαπητοί Πολίτες, Παρότι στις 28/4/2023 εκλέχθηκε με τέσσερα χρόνια καθυστέρηση ο νέος Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου, (του οποίου η εκλογή μάλιστα νομιμοποιήθηκε στις 3/5/2023 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας), εν τούτοις και μέχρι σήμερα 9/5/2023 κάποιοι! περιφρονώντας τη λαϊκή θέληση, δεν του έχουν παραδώσει ακόμα την Κοινότητα όπως είχαν υποχρέωση και όπως επιβάλλει η Δημοκρατία.

Ο αυθαίρετα διορισμένος (δια αντισυνταγματικού νόμου και με την παράλειψη έκδοσης διαπιστωτικής πράξης ορισμού) απερχόμενος πρόεδρος, δεν πραγματοποίησε ως όφειλε καμία διαδικασία ενημέρωσης και πληροφόρησης για εκκρεμότητες, αιτήματα πολιτών,τυχόν υλοποίηση τεχνικού προγράμματος-έργων, εκτελεστότητα αποφάσεων και βεβαιώσεων, καθώς επίσης και για την παράλειψη σύνταξης σχετικού πρωτοκόλλου παράδοσης και παραλαβής, (σφραγίδας!) και τυχόν εργαλείων, μηχανημάτων, εξοπλισμού, αποθηκών, γραφειακών, αρχειακών, διοικητικών, οικονομικών και κινητών περιουσιακών στοιχείων της Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου.

Και ενώ τα προβλήματα στην κωμόπολη τρέχουν! Κανένα αποτέλεσμα δεν είχε και ηάμεση έγγραφη σχετική ενημέρωση προς τον Δήμαρχο Μουζακίου, για ανάληψη οφειλόμενων πρωτοβουλιών παράδοσης της Κοινότητας.

Ανήσυχοι και εξοργισμένοι οι Πολίτες παρακολουθούν τη συνέχεια αυτής της θλιβερά κωμικοτραγικής θεσμικής εκτροπής, η οποία και αφήνει πολιτικά εκτεθειμένο τον αιρετό Δήμαρχο και συνολικά το Δήμο Μουζακίου, για την επί τέσσερα χρόνια αποδοχή προέδρων κοινοτήτων χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση.-

«Οψόμεθα για τα Μετέπειτα…. Και μέχρι Πότε!».-

 

Γράφει ο Αστέριος Γ. Βασιλάκος, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση-συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις στην πλατφόρμα myDATA
Επόμενο άρθρο Η Εξίσωση της ζωής στη σκακιέρα της καθημερινότητας