Ειδήσεις

Αστέριος Βασιλάκος: Σκοτάδι … η Κίμωνος και η Καισαριανή στο Μουζάκι


Συμπολίτισσες και Συμπολίτες, Τον καιρό που προκύπτει υποχρέωση Δήμων και Κοινοτήτων να φωτίζουν τους δρόμους κατά τις νυχτερινές ώρες, ειδικότερα δε σε περιοχές που είναι αναγκαίο για την ασφάλεια των Πολιτών, εν τούτοις τα πιο δύσκολα και επικίνδυνα σημεία της κωμόπολής μας στερούνται παντελώς δημοτικού φωτισμού.

Επί τέσσερα χρόνια οι άνθρωποι που μένουν εκεί εξαντλήθηκαν! να υποβάλλουν αιτήματα, τα οποία απορρίπτονται ευγενικά! Δήθεν με την παρανοϊκή αιτιολογία ότι, δεν έχουμε λεφτά στον Προϋπολογισμό!Ή γιατί η αρμόδια αντιδήμαρχος δεν θέλει! Ή δεν αντιλαμβάνεται! τις υποχρεώσεις της σχετικά με την υλοποίηση και εκτέλεση σχετικής απόφασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου!

Είναι αδιανόητο ο Δήμος Της αλόγιστης σπατάλης εορταστικών φωταγωγήσεων! Των καταλογισμών! Των προστίμων! Των ενεργειακών αναβαθμίσεων και αυτοματοποιήσεων συστήματος ηλεκτροφωτισμού με καταπιστευτικό Λογαριασμό και ενεχυρίαση! απαιτήσεων 4.165,150,62€!!! Των αμέτρητων Αναμορφώσεων! Προϋπολογισμού και των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ δαπανών απευθείας αναθέσεων με Διαταγές Πληρωμής! Να προβάλλει τον Ισχυρισμό! ότι δεν έχει στον Προϋπολογισμό 200-300€ για να τοποθετήσει δύο φωτιστικά!!!!

Αυτή η περιφρόνηση στις πραγματικές ανάγκες των Μουζακιωτών δεν είναι συμβατή με την κοινή λογική και τις αρχές ορθήςκαι συνετής διαχείρισης και προστασίας ασφάλειας και σωματικής ακεραιότητας Πολιτών και Δημόσιας Περιουσίας, αλλά αντιθέτως επιβεβαιώνει την ανωτερότητα των απευθείας αναθέσεων σε ημέτερους και σε βάρος Του νόμιμου!Του ηθικού! Του λογικού!

Αγανακτισμένοι και ανήσυχοι οι συντοπίτες μας προσπαθούν τα βράδια για λόγους ασφάλειας να φωτίσουν τους δρόμους γύρω από τα σπίτια τους με καντήλια! και λάμπες στα μπαλκόνια,  γεγονός το οποίο και σηματοδοτείτην απαράδεκτη αδιαφορία των υπεύθυνων του Δήμου Μουζακίου, την επικινδυνότητα, την ανευθυνότητα, την υποβάθμιση της ζωής μαςκαι την ψυχική επιβάρυνση.

Γι αυτούς λοιπόν τους λόγους ας τοποθετηθούν!επιτέλους δύο Λάμπες!Κι ας τα πληρώσει! η Κοινότητα Μουζακίου από το πενιχρό βαλάντιο της Πάγιας! (χωρίς βέβαια απευθείας ανάθεση!), προκειμένου να βλέπουν οι άνθρωποι τα βράδια για να πηγαίνουν στα σπίτια τους! Με ασφάλεια!

«Αξίζουν καλύτερες μέρες και Πολύ Φως…..στην Κίμωνος και στην Καισαριανή!».-

 

 

Γράφει ο Αστέριος Βασιλάκος, Πρόεδρος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κώστας Ξυλομένος: Οριστική κατάργηση πανεπιστημιακού τμήματος στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα