Ειδήσεις

Αστέριος Βασιλάκος: Το ηθικό δίλλημα των απευθείας διευθυντικών επιδομάτων στη ΔΗΚΕΔΗ Μουζακίου


 Αγαπητοί Πολίτες, Άφωνη η κοινωνία του Μουζακίου παρακολουθεί την Οδύσσεια των «αλόγιστων δαπανών», τη σπατάλη του δημοσίου χρήματος! το διασυρμό! την ηθική απαξίωση! και την τροπή!για τη νομιμότητα, τη διαφάνεια και τη χρηστή διοίκηση από το σκάνδαλο κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση.

Βοά ο τόπος για παντελή έλλειψη υποχρεωτικού ελέγχου (ΣΟΕΛ)!Για περίεργες αποφάσεις τοποθέτησης Διευθυντών! και όχι Γενικών Διευθυντών! Για παχυλά επιδόματα! Για διχασμό διευθυντικού αξιώματος! και πλουσίου επιδόματος θέσης ευθύνης 900€/Μήνα! εν γνώσει τους! Για απευθείας αναθέσεις σε μέλη του ορισμένου! Δ.Σ. ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗΜ κ.ά.!Για είσπραξη χρημάτων ως μισθοδοσία!από τον φερόμενο ως Γενικό Διευθυντή,του οποίου η θέση όμως το συγκεκριμένο μήνα ήταν κενή! γιατί είχε φύγειγια Σοφάδες!και δεν παρείχε υπηρεσία στο Μουζάκι!

Ακούγονται Πολλά για επιστροφές Χρημάτων άνω των τριάντα χιλιάδων ευρώ! (39.150,00€), ως αχρεωστήτως εισπραχθέντα! ή καταβληθέντα! Για μυστήριες αποφάσεις Προέδρου ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗΜ περί αναδρομικής αποδοχής παραίτησης του διευθυντικού στελέχους! Για μη νόμιμη καταβολή εξωφρενικών ποσών επιδόματος θέσης ευθύνης Γενικού Διευθυντή! Για αντιποίηση αξιώματος με σκοπό το μη νόμιμο οικονομικό όφελος! Για παραποίηση δημόσιων εγγράφων και αποφάσεων! για «απιστία, απάτη,υπεξαίρεση», για Χ.Ε.Π με μοναδική υπογραφή! κ.α.

Παλαιότερα αλλά και τελευταία Ενημερώσαμε!Αναφέραμε! και Καταγγείλαμε!σκοτεινές υποθέσεις απευθείας αναθέσεων, κακοδιοίκησης, κακοδιαχείρισης και σπατάλης στην Κοινωφελή Επιχείρηση!δυστυχώς όμως χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Κατά την άποψή μας κι εκεί που φτάσαμε! η σημερινή αιρετή διοίκηση της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ, ο Δήμαρχος Μουζακίου και τα αρμόδια όργανα της συντεταγμένης πολιτείας! σε συνδυασμό με την ανάληψη ευθυνών, υποχρεώσεων και τυχόν τόλμημα απευθείας παραιτήσεων λόγω ευθιξίας! Οφείλουν άμεσα να διερευνήσουν, να ελέγξουν και να καταλογίσουν ευθύνες, ζημία και βλάβη σε όλους όσους Γνώριζαν! και Υπέγραφαν!Αποφάσιζαν!Συναινούσαν!Συνεργούσαν! Αδιαφορούσαν! ή τυχόν Συγκάλυπταν! το σκάνδαλο! «Όλα στο Φως! Ο λόγος πλέον στους θεσμούς για την αποκατάσταση της Ηθικής και της Οικονομικής Τάξης.- «Είναι Ώρα Καθήκοντος, Ευθύνης και Συνείδησης…».-

 

 

 

Γράφει ο Αστέριος Βασιλάκος, Γραμματέας Περιβαλλοντικής Παρέμβασης, Σύμβουλος Κοινότητας Μουζακίου

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Παρέμβαση της Κ.Ο. Καρδίτσας του ΚΚΕ σε σύσκεψη ποδοσφαιριστών
Επόμενο άρθρο Ευστάθιος Τσιτλακίδης: Έστειλε στεφάνι η οικογένεια Μπαλταδώρου