Ειδήσεις

Αυλαία πρώτου γύρου στο PAOK Sports Arena


Η διεξαγωγή του 26ου All Star Game στην πόλη μας ανέστειλε τη δραστηριότητα της Stoiximan Basket League, όμως ταυτόχρονα κατέστησε την Καρδίτσα μπασκετικό επίκεντρο και σημείο αναφοράς της αθλητικής πανδαισίας που φιλοξενήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης». Η γιορτή του μπάσκετ έστρεψε τα φώτα στην περιοχή μας, η λάμψη από τους αστέρες του παρελθόντος, τους ανθρώπους του αθλήματος αλλά και τους νυν καλύτερους αθλητές των ομάδων προσέλκυσε φιλάθλους κάθε ηλικίας και η Καρδίτσα απόλαυσε ένα πρωτόγνωρο αθλητικό γεγονός που της δίδει προστιθέμενη αξία σε κάθε έκφανσή της. Κυρίως, απέδειξε ότι μπορεί, θέλει και της αξίζει να φιλοξενεί διοργανώσεις τέτοιας εμβέλειας, με τη στήριξη και την ανταπόκριση που σημειώθηκε.

Η αστερόσκονη από τη μαγεία του All Star Game ανήκει πλέον στο παρελθόν και ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ έχει επιστρέψει στη δική του καθημερινότητα. Οι «κυανόλευκοι» έχουν εισέλθει σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ Mateco, ο οποίος αποτελεί τον τελευταίο του πρώτου γύρου. Η αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής είναι η 9η φετινή εκτός έδρας για την ομάδα της Καρδίτσας που εντείνει την προσπάθειά της να βελτιωθεί και να αλλάξει αγωνιστικό επίπεδο ενόψει του κρίσιμου δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το πλαίσιο, η έλευση τριών νέων αθλητών, του Τέβιν Μακ, του Βλάντο Γιάνκοβιτς και του Ρέι ΜακΚάλουμ δυναμώνει το έμψυχο υλικό την κατάλληλη στιγμή, με τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να δημιουργηθούν οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις και να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Η αναβάθμιση του ρόστερ με ποιοτικές προσθήκες προσφέρουν επιπλέον λύσεις στο τεχνικό τιμ, το οποίο επιχειρεί την όσο το δυνατόν ταχύτερη προσαρμογή τους στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας αλλά και την κάλυψη της απραξίας ελέω All Star Game.

Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, στο PAOK Sports Arena είναι από τους πιο απαιτητικούς στη φετινή «κούρσα», με το Δικέφαλο του Βορρά να μετρά ρεκόρ 5 νίκες – 5 ήττες, φιγουράροντας στην 5η θέση της βαθμολογίας. Το σύνολο του Φώτη Τακιανού διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό του στην πρώτη τετράδα του Ελληνικού πρωταθλήματος και ταυτόχρονα την πρόκρισή του στους «16» του φετινού Basketballl Champions League, διαθέτοντας ένα ποιοτικό ρόστερ.

Ο Α.Σ.Κ. γνωρίζει το βαθμό δυσκολίας του αγώνα και δουλεύει καθημερινά με τρόπο που θα το επιτρέψει να ανταπεξέλθει στα δεδομένα ενός τέτοιου αγώνα και μίας δυνατής έδρας. Το θετικό είναι ότι ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεσή τους, με εξαίρεση τον τραυματία Μίτσελ Σμιθ.

Προηγούμενο άρθρο Συμβουλές για την αποφυγή περιστατικών κλοπών, κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων
Επόμενο άρθρο Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας: Ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού ενόψει των εορτών