Ειδήσεις

Μπάμπης Παπαδόπουλος: Η δημοτική μας παράταξη στηρίζει ανεπιφύλακτα τα αιτήματα της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών


Είναι πασιφανή και ευρύτερα αποδεκτά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το υγειονομικό σύστημα του νομού μας στην μάχη που δίνει για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Προβλήματα που καθημερινά βαίνουν διαρκώς διογκούμενα και προφανώς επιδρούν δυσμενώς στους πολίτες που προστρέχουν να βρουν υποστήριξη στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν ανεξαρτήτως πάθησης.

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων που έγινε την Τρίτη 23/11/2021 η δημοτική αρχή αρνήθηκε να υπερψηφίσει το Ψήφισμα στήριξης που κατέθεσε η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Ν. Καρδίτσας που ήδη έχουν αποδεχτεί δεκάδες φορείς του νομού μας. Το κομματικό κόσκινο έβαλε φρένο στην αυτοδιοικητική γενναιοψυχία που οφείλουν να αποδεικνύουν όσοι είναι ταγμένοι να βρίσκονται δίπλα στον πολίτη.

Για την δημοτική μας παράταξη δεν μπαίνει θέμα κομματικής νομιμοφροσύνης όταν έχουμε απέναντί μας το υγειονομικό πρόβλημα που θίγουν με το Ψήφισμά τους η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου – Κέντρων Υγείας Ν. Καρδίτσας και οι λοιποί φορείς του Ν. Καρδίτσας. Γι αυτό και το στηρίζουμε και το προσυπογράφουμε ανεπιφύλακτα.

Είναι προφανές ότι οι δημοτικές αρχές Σοφάδων και Καρδίτσας εξαντλούν τη στήριξή τους στο υγειονομικό σύστημα  σεμπαλκονάτα παλαμάκια. Ακόμα κι αυτά όμως αποδείχθηκαν υποκριτικά και πολιτικάντικα αφού την αμέσως επόμενη στιγμή γύρισαν την πλάτη σε κείνους που «βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης» και ζήτησαν πολιτική στήριξη.

Ο Δ. Καρδίτσας, τουλάχιστον, πήρε απόφαση και ανακοίνωσε τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο των φορέων. Ο Δ. Σοφάδων όμως ούτε αυτό δεν έκανε θάβοντας το ψήφισμα για… «το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο» που θα γίνει μετά το συλλαλητήριο!

Είμαστε εδώ για να υπερασπιζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας και να υπηρετούμε τις προτεραιότητες των συνδημοτών μας. Είναι αδιανόητη η πρόταξη οποιασδήποτε κομματικής εξάρτησης έναντι του δημόσιου οφέλους.

Για όλους αυτούς τους λόγους συμπαραστεκόμαστε στα αιτήματα του υγειονομικού προσωπικού και καλούμε τους συνδημότες μας να συμμετέχουν ενεργά στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται από φορείς του νομού για τη στήριξη του Νοσοκομείου Καρδίτσας την Παρασκευή 26/11/2021 στις 6:30μμ στην Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Οικολογική και αισθητική αναβάθμιση των Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Τι έδειξαν οι έλεγχοι στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού