Ειδήσεις

Μπάμπης Παπαδόπουλος: Η τελευταία ευκαιρία…


Αυτή η εκλογική διαδικασία ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία για την ανασύνταξη του χώρου, την αυτόνομη πορεία  του και την δυνατότητα αυτή η παράταξη να έχει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο.

Προφανώς  και  το  πρόσωπο του αυριανού αρχηγού ταυτίζεται απόλυτα με αυτή την προοπτική, και καλώς ή κακώς κάθε υποψηφιότητα προσέρχεται με τα πολιτικά συμφραζόμενά της σε αυτόν τον αγώνα.

Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να ξοδευτεί άσκοπα. Αυτή η ευκαιρία πρέπει να παραδοθεί στη νέα γενιά που έδειξε συνέπεια κι υπευθυνότητα και ωρίμασε μέσα σε πολιτικά πρωτόγνωρες συνθήκες.

Αυτή η ευκαιρία ανήκει στο Νίκο Ανδρουλάκη.

Ένας άνθρωπος της νέας γενιάς που με σεβασμό, συνέπεια και δυναμική υπηρετεί το χώρο και τους συλλογικούς στόχους της παράταξης.

Είναιο μόνος υποψήφιος που δικαιούται και μπορεί να εκφράσει το αύριο. Ο μπροστάρης σύντροφος, που προτάσσοντας ένα νέο θεσμικό κόμμα εγγυάται την αυτόνομη πορεία του ΠΑΣΟΚ, την αξιολόγηση των στελεχών του, την απομάκρυνση από παλαιοκομματικές αγκυλώσεις, τον υγιή πολιτικό και ιδεολογικό ανταγωνισμό και τελικά τη φυγή προς τα μπρος.

Αλλά είναι κι ο μόνος υποψήφιος που η εκλογή του θα θωρακίσει την ενότητα της παράταξης αφού θα στερέψουν τα προσχήματα και οι δικαιολογίες για δεξιές ή αριστερές μεταναστεύσεις

Στον Νίκο Ανδρουλάκη μεταβολίζεται όλη η φυσιογνωμία του χώρου μας, για το πως ξεκινάς από μία επαρχιακή πόλη και με αξιοσύνη κατακτάς τους στόχους της γενιάς σου.

Αντανακλάται η πορεία χιλιάδων Ελλήνων που με τις πολιτικές μας και με τον κόπο τους πέτυχαν τους στόχους της ζωής τους.

Η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη είναι η μόνη που δίνει  μία ξεκάθαρη προοπτική  στον χώρο που ανήκουμε….προοπτική αυτός ο χώρος  να μεγαλώσει, αν ενωθεί, και να πρωταγωνιστήσει ξανά  στο πολιτικό προσκήνιο της χώρας που τόσο τον έχει ανάγκη.

Είναι αυτή που μπορεί να αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισμούς, να βάλει στο παιχνίδι  την γενιά της κρίσης, να ανασυγκροτήσει την παράταξη  και να την οδηγήσει  ξανά  εκεί που τις αξίζει.

Την υποψηφιότητα του ΝίκουΑνδρουλάκητην κρατάμε πλέον στα χέρια μας. Σε μας πέφτει πλέον το βάρος της στήριξής της για να κάνουμε το κόμμα μας μεγάλο, όπως αρμόζει στην  ιστορία του αλλά και στις  επόμενες γενιές.

Ας επιλέξουμε λοιπόν να συμμετάσχουμε σε αυτή την πολιτική  διαδικασία μαζικά, ας αδράξουμε αυτή την τελευταία ευκαιρία για να έχουμε ξανά πολιτική στέγη… όλοι εμείς οι δημοκρατικοί, προοδευτικοί πολίτες που κατανοούμε την αναγκαιότητα της ύπαρξης ενός προοδευτικού, σοσιαλδημοκρατικού και θεσμικού κόμματος με έναν  ξεκάθαρο ριζοσπαστικό λόγο μακριά από λαϊκισμούς και δημαγωγίες.

Για όλα αυτά επιλεγώ να είμαι παρών και #mazi  να ανασυγκροτήσουμε και να διαμορφώσουμε το ΠΑΣΟΚ του αύριο.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δ. Λ. Πλαστήρα: Επιχορήγηση για πρόσβαση σε προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας
Επόμενο άρθρο Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού