Ειδήσεις

BusinessSuccess Stories στο ΤΕΙ Θεσσαλίας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό αμφιθέατρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας η εκδήλωση με θέμα: «BusinessSuccessStories». Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ). Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Απόστολος Δοντάς, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας «ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.Β.Ε.», ο οποίος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων τις γνώσεις και τις πολύτιμες εμπειρίες του σχετικά με την επιχειρηματικότητα στους κλάδους της κλωστοϋφαντουργίας και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας Καθηγητής Παναγιώτης Γούλας, ο οποίος, καλωσορίζοντας τον ομιλητή, τόνισε ότι «για να ανέβει το επίπεδο της οικονομίας θα πρέπει να ανέβει το επίπεδο των επιχειρήσεων και για να αναπτυχθούν οι επιχειρήσεις θα πρέπει να βελτιωθεί το επίπεδο των ανθρώπων που ασχολούνται με τις επιχειρήσεις δηλ. των επιχειρηματιών και των στελεχών των επιχειρήσεων».

Η εκδήλωση, όπως αναφέρει ο Αναπληρωτής Καθηγητής Βασίλης Γερογιάννης,Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας, ήτανη πρώτη σε ένα κύκλο τακτικών εκδηλώσεων με τίτλο BusinessSuccessStories κατά τον οποίο διακεκριμένοι επιχειρηματίες της περιοχής της Θεσσαλίας θα παρουσιάσουν προς τους φοιτητές και προς την ακαδημαϊκή κοινότητα του ΤΕΙ Θεσσαλίας, γενικότερα, τις προσωπικές τους ιστορίες, τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που συνάντησαν κατά την πετυχημένη πορεία τους στο στίβο του επιχειρείν.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Θωρακίζεται αντιπλημμυρικά ο Δήμος Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Κώστας Αγοραστός: Η ψηφιακή οικονομία δημιουργεί μια κατάσταση «νέας χώρας»