Ειδήσεις

Χαλαζόπτωση έπληξε την Καρδίτσα


Χαλαζόπτωση έπληξε την πόλη της Καρδίτσας, λίγο πριν τις 8:00 το απόγευμα της Τετάρτης. Η βροχόπτωση που είχε ξεκινήσει γρήγορα μετατράπηκε σε χαλαζόπτωση κάνοντας όλους όσοι μετακινούνταν εκείνη τη στιγμή να είναι προσεχτικοί.

Να σημειωθεί ότι από την Παρασκευή αναμένονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.

Ειδικότερα:

Την Πέμπτη ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα κεντρικά και τα βόρεια. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά και την Εύβοια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι (βροχές) κυρίως στα ορεινά, ενώ μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Παρασκευή, ωστόσο, ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή μεταβολή, αρχικά στα βόρεια και από το απόγευμα στα δυτικά και τα κεντρικά, με τοπικές βροχές και κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα.

Προηγούμενο άρθρο Εντυπωσιακά μεταμορφωμένος ο έφιππος ανδριάντας του Γ. Καραϊσκάκη στο Μαυρομμάτι
Επόμενο άρθρο Απαγχονισμένος βρέθηκε ένας 52χρονος στον Άγιο Θεόδωρο