Ειδήσεις

Χορηγήθηκε η γενική αδειοδότηση για τη σεζόν 2023-24 στην Α.Σ. Καρδίτσας ΚΑΕ


Μετά από απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, χορηγήθηκε η γενική αδειοδότηση για τη σεζόν 2023-24 στην Α.Σ. Καρδίτσας ΚΑΕ.

Ο πλήρης φάκελος κατατέθηκε εδώ και περίπου ένα μήνα και αξιολογήθηκε θετικά και χωρίς παρατηρήσεις από την Επιτροπή, σύμφωνα με την απόφασή της. Μάλιστα, ο ΑΣΚ είναι η πρώτη ομάδα της Basket League που έλαβε τη σχετική αδειοδότηση.
Το επόμενο και τελικό στάδιο στη διαδικασία της αδειοδότησης, είναι η κατάθεση του αντίστοιχου φακέλου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, για τη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Η διαδικασία της σύνταξης του φακέλου έχει ήδη ξεκινήσει, ώστε ο φάκελος να κατατεθεί πλήρης, έως τις 15 Ιουλίου. Στόχος της διοίκησης, είναι να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατόν όλες τις διαδικασίες αδειοδότησης, ώστε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν να συνεχιστεί δίχως καθυστερήσεις σε όλα τα επίπεδα.
Ξεκινά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν
Παράλληλα με τις διαδικασίες αδειοδότησης, ξεκινά και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Εν αναμονή των εξελίξεων, που αφορούν τόσο τον τελικό αριθμό των ομάδων που θα αγωνιστούν, όσο και το σύστημα διεξαγωγής για το οποίο υπάρχει το ενδεχόμενο να μεταβληθεί, το τεχνικό τιμ με επικεφαλής το Νίκο Παπανικολόπουλο και σε συνεργασία με τη διοίκηση, έχει θέσει τις βασικές προτεραιότητες σε ότι αφορά τη δημιουργία της νέας ομάδας. Η αξιολόγηση του δυναμικού της προηγούμενης σεζόν έχει γίνει, ενώ παράλληλα έχουν εντοπιστεί μεταγραφικοί στόχοι, από την ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά. Γεγονός είναι πάντως ότι ακόμη η μπασκετική αγορά δεν έχει διαμορφωθεί, όμως από τις επόμενες εβδομάδες, ο ΑΣΚ θα μπει σταδιακά σε συζητήσεις με Έλληνες και ξένους αθλητές, για τη στελέχωση της ομάδας για τη νέα σεζόν.
Συνεχίζεται η μεταβατική περίοδος
Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται εδώ και ένα μήνα η μεταβατική περίοδος για τον ΑΣΚ, με στόχο την ατομική βελτίωση των νεαρών κυρίως αθλητών της ομάδας, ενώ στις προπονήσεις μετέχουν και νεαροί αθλητές από όλη την Ελλάδα, που κλήθηκαν για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο προπονητικό πρόγραμμα. Η διαδικασία της μεταβατικής περιόδου ολοκληρώνεται την Παρασκευή 23 Ιουνίου και το επόμενο ραντεβού στο γήπεδο, θα είναι πλέον μετά τις 15 Αυγούστου, για την έναρξη της προετοιμασίας.

Αρχές Ιουλίου η διάθεση των καρτών διαρκείας
Πολύ νωρίτερα από πέρυσι, στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, θα ξεκινήσει και η διάθεση των καρτών διαρκείας για τη νέα περίοδο, η οποία αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστική. Ήδη στην ΚΑΕ ολοκληρώνονται όλες οι προετοιμασίες για τη διάθεση των καρτών διαρκείας, για τις οποίες υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους. Η διάθεση των καρτών θα γίνει σε τρεις φάσεις: η πρώτη φάση δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους διαρκείας της περυσινής περιόδου να ανανεώσουν τις θέσεις τους για τη νέα σεζόν, η δεύτερη φάση δίνει τη δυνατότητα στους περυσινούς κατόχους να αλλάξουν θέση, ενώ στην τρίτη φάση, όλες οι θέσεις που δεν θα διατεθούν στις δυο πρώτες φάσεις, θα είναι διαθέσιμες για όλους τους φιλάθλους.
Σύντομα, θα γίνουν αναλυτικές ανακοινώσεις για τη διάθεση των καρτών διαρκείας, η οποία θα γίνεται και φέτος με τη χρήση ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού συστήματος. Η αγορά των καρτών, θα μπορεί να γίνεται είτε από τα γραφεία του ΑΣΚ, είτε ηλεκτρονικά, καθώς και φέτος η Ticketmaster ανέλαβε την υποστήριξη του συστήματος πώλησης.

 

Προηγούμενο άρθρο Έμποροι Θεσσαλίας: Συρρικνώνονται οι τζίροι λόγω της ακρίβειας
Επόμενο άρθρο Πρώτο Διαδικτυακό Εργαστήριο B2 BInfo Sessions, από τον ΣΒΘΣΕ