Ειδήσεις

Χρήσιμο και ενδιαφέρον σεμινάριο του Ο.Ε.Ε. Θεσσαλίας για την ακίνητη περιουσία


Στόχος του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση και εξειδίκευση των εμπλεκόμενων φορέων σε θέματα ακίνητης περιουσίας, καθώς και να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο, που θα συμβάλλει στην ορθή συμπλήρωση της δήλωσης και του Ε9, προς όφελος των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη16/11/2022 σε αίθουσα του ξενοδοχείου VOLOS PALACE σεμινάριο για την ακίνητη περιουσία, με εισηγήτρια την κα Κόλλια, προϊσταμένη Α’ Τμήματος Φόρου Ακίνητης Περιουσίας και Περιουσιολογίου της ΔΕΦΚ&Π, την πλέον ειδική γι’ αυτά τα θέματα.

Η κα Κόλλια ανέλυσε:«ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ – ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

–           ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Ε9

–           ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΝΦΙΑ

–           ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (OFFSHORE) ΕΦΑ»

Στο σεμινάριο συμμετείχαν οικονομολόγοι, λογιστές-φοροτεχνικοί, συμβολαιογράφοι και στελέχη της ΑΑΔΕ. Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΤΔ 7ου ΠΤ ΟΕΕ. κ. Γ. Χατζής και ο πρώην Οικον. Επόπτης κ. Ιωάννης Μαργαριτόπουλος, καθώς και οπρόεδρος του συλλόγου συμβολαιογράφων Εφετείου Λάρισας κ. Ι. Κόνσουλας.

Οι λογιστές-φοροτεχνικοί, που ενδιαφέρονται για σημειώσεις της κ. Κόλλια, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Π.Τ. Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Το Π.Τ. Θεσσαλίας του Ο.Ε.Ε, το επόμενο χρονικό διάστημα, προγραμματίζει σεμινάρια για Εργασιακά-Ασφαλιστικά Θέματα, My-DATA, Κληρονομιές-Δωρεές-Μεταβιβάσεις-Παροχές, Διαχείριση Κινδύνων, Επενδύσεις ΕΣΠΑ. Επίσης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα γίνουν διαδικτυακά σεμινάρια σε θέματα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.

 

Λάρισα  17/11/2022

Για το Π.Τ. Θεσσαλίας του ΟΕΕ

Ο Πρόεδρος

 

Γεώργιος Χατζής

Προηγούμενο άρθρο Άρωμα Χριστουγέννων με εντυπωσιακό έλατο στους Σοφάδες
Επόμενο άρθρο Ενημερωτική δράση σχετικά με το υγιεινό κολατσιό στο σχολείο