Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Δημαρχείο Μουζακίου


Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξαν στο Δήμαρχο Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη στελέχη με παιδιά του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου και η Δημοτική Φιλαρμονική.

Αρχικά, το Δημαρχείο επισκέφθηκε η πολυμελής αντιπροσωπεία του Συλλόγου Αργιθεατών με την οποία ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές για τις Άγιες μέρες που διανύουμε. Αμέσως μετά, τα παιδιά τραγούδησαν το πασίγνωστο «Καλήν Εσπέραν Άρχοντες». Ο κ. Στάθης εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του για τη συνάντηση και ευχήθηκε στους μικρούς επισκέπτες «χρόνια πολλά με υγεία και χαρές»!

Με διαφορά μικρής χρονικής διάρκειας, το Δήμαρχο επισκέφθηκε η Δημοτική Φιλαρμονική με τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. κ. Χρήστο Κουτρομάνο και τη Διευθύντρια κ. Χρύσα Καρρά. Η ορχήστρα ερμήνευσε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα με το δικό της μοναδικό τρόπο που πάντα ενθουσιάζει το κοινό.

Ο κ. Στάθης αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Φιλαρμονικής για τα κάλαντα, εξήρε το ξεχωριστό έργο της όλα αυτά τα χρόνια, αφού – όπως είπε – αποτελεί πάντα πολύτιμο στήριγμα κάθε πολιτιστικής, καλλιτεχνικής και μουσικής εκδήλωσης που διοργανώνεται από το Δήμο.

Ο Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια για την άριστη δουλειά που γίνεται και προέτρεψε τους νέους που τους αρέσει η μουσική, να έχουν ενεργό ρόλο στη Δημοτική Φιλαρμονική διότι το αξίζει.

Το παρών στις επισκέψεις έδωσαν οι αντιδήμαρχοι κ. Αποστολία Αγγελάκη, κ. Γιώργος Φούντας, κ. Γιάννης Πατσιαούρας, κ. Γιώργος Παπακώστας και κ. Νίκος Ζαρνακούπης.

Στο τέλος των συναντήσεων προσφέρθηκαν γιορτινά γλυκίσματα.

 

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Κωστή Νούσιο από το ΚΕΣΝ
Επόμενο άρθρο Θεία Λειτουργία για τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων της πόλεως Παλαμά