Ειδήσεις

Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας: Ομαλά διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις


Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις  κύλησαν και αυτή τη χρονιά ομαλά και διεξήχθησαν με επιτυχία, παρόλη την ιδιαιτερότητα των υγειονομικών συνθηκών, εξαιτίας της επικρατούσας πανδημίας.

Ως Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας που φέρει την ευθύνη της οργάνωσης και διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων, αλλά  και προσωπικά ο Διευθυντής, κ. Σωκράτης Παππάς, ως επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, θα θέλαμε να εκφράσουμε συγχαρητήρια αλλά και ευχαριστίες προς τους εμπλεκόμενους στην όλη διαδικασία.

Ως εκ τούτου, πρωτίστως συγχαίρουμε τις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετείχαν στις εξετάσεις, σε μια απαιτητική δοκιμασία, κομβικό σημείο για την περαιτέρω πορεία ζωής τους. Οι μαθητές μας έφτασαν μέχρι εδώ με τη δύναμη του νου τους , αλλά και με την αντοχή της ψυχής τους, ανταποκρινόμενοι σε αυτή την πρόκληση με υψηλό το αίσθημα ευσυνειδησίας και καλλιεργημένη την αξία της αξιοπρέπειας. Τους καμαρώνουμε, τους εμπιστευόμαστε και ευχόμαστε τα καλύτερα.

Συγχαίρουμε επίσης τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στον ρόλο και τη θέση ευθύνης που κατέχουν. Η συνδρομή τους ήταν και παραμένει πολύ σημαντική για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων. Δεν πρέπει όμως να λησμονούμε και την πολύτιμη συμβολή και συνέργεια των γονέων και κηδεμόνων των παιδιών μας, η αγάπη, η φροντίδα και η ενθάρρυνση των οποίων αποτέλεσαν βασικούς πυλώνες στήριξής τους σε αυτή την προσπάθεια.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία φορείς, οι οποίοι με εξαιρετική προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων, όπως:

-Τον  Αντιπεριφερειάρχη, κ. Κωστή Νούσιο,

-τους Υγειονομικούς του Κ.Υ. Καρδίτσας

-το Αστυνομικό Τμήμα Καρδίτσας και το Διοικητή του που μας στήριξαν όλο αυτό το διάστημα

-τους οργανισμούς Δ.Ε.Η. και  Ο.Τ.Ε., παραρτήματα Καρδίτσας, για την πρόσθετη συνδρομή τους λόγω των αυξημένων απαιτήσεων της όλης διαδικασίας

Και ασφαλώς να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους της υπηρεσίας μας, Προϊσταμένους και εργαζόμενους της Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας που εργάστηκαν με απόλυτη ευσυνειδησία και φιλότιμο, ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία και η φετινή προσπάθεια των παιδιών.

Καλά αποτελέσματα στους μαθητές μας και καλό καλοκαίρι σε όλους!

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια: Σημείο αναφοράς τα παραδοσιακά πανηγύρια
Επόμενο άρθρο Ελληνική Λύση: Έκκληση κτηνοτρόφων της Οξυάς Καρδίτσας