Ειδήσεις

Δείπνο με την υπογραφή του καταξιωμένου σεφ Κωνσταντίνου Βασάλου για τον Α.Σ. Καρδίτσας


Την ευκαιρία να δοκιμάσει και να απολαύσει κορυφαίες θαλασσινές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας είχε το βράδυ της Τετάρτης το ανθρώπινο δυναμικό του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ.

Διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές της ομάδας παρευρεθήκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του «Κουστό» στην Καρδίτσα,  όπου ο διακεκριμένος σεφ Κωνσταντίνος Βασάλος με μακρά πορεία στο χώρο της γαστρονομίας και της εστίασης, προσέφερε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων με πρώτες ύλες από τα αυθεντικά προϊόντα του «Θαλάσσιου Κόσμου».

Η γεύση και η υφή των υλικών ανέδειξε την εμφάνιση του πιάτου που επιμελήθηκε ο κ. Βασάλος, οποίος παρέθεσε ένα αξέχαστο δείπνο στο αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου, πριν τον πρώτο φετινό εντός έδρας αγώνα την Κυριακή, με αντίπαλο το Λαύριο.

Το δείπνο και η συνεργασία του κορυφαίου σεφ με τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία που επεξεργάζεται, συσκευάζει και εμπορεύεται θαλασσινά προϊόντα, το «Θαλάσσιο Κόσμο» αποτέλεσε μία εξαιρετική ευκαιρία γνωριμίας της ομάδας μας με τις συνταγές που γαστρονομικά συνδέονται και με την τοπική κουζίνα, εγκαινιάζοντας μία κοινή πορεία στην περιοχή που αναμένεται να επεκταθεί με δράσεις και events όπου θα παρουσιαστούν στο Καρδιτσιώτικο κοινό τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης.

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ευχαριστεί τον σεφ Κωνσταντίνο Βασάλο, τον ιδιοκτήτη του «Θαλάσσιου Κόσμου» κ. Βασίλη Τσιγάρα και το εστιατόριο «Στου Κουστό» για τη θαυμάσια βραδιά και την υποστήριξη στην ομάδα μας.

Προηγούμενο άρθρο Δημήτρης Κουρέτας: Οι θεσσαλοί χρειάζονται απαντήσεις, όχι φιέστες
Επόμενο άρθρο Δημήτρης Παπούλιας στο Ράδιο Ηχόραμα: Να έχουμε ένα φορολογικό που θα μπορέσει να είναι στην πράξη εφαρμόσιμο και να αποδώσει