Ειδήσεις

Διαχείριση του χρόνιου πόνου: Από την θεωρία στην πράξη!


Η Αναισθησιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αλγολογία και  ανακουφιστική/Παρηγορική Φροντίδα», το Κέντρο Υγείας Τήνου και το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση για το κοινό και επαγγελματίες υγείας με θέμα: «Διαχείριση του χρόνιου πόνου: Από τη θεωρία στην πράξη».
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 28/10/2022 και ώρες 17:00 – 20:00 στο  Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, Ακτή Γ. Δρόσου, Τήνος με τη συμμετοχή πενήντα (50) ατόμων.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι οι συμμετέχοντες να μπορούν: να αναγνωρίσουν τα είδη χρόνιου πόνου, να περιγράψουν αδρά τις θεραπείες αυτών, να γνωρίσουν κάποιες από τις συμπληρωματικές θεραπείες μέσα από βιωματική εκπαίδευση και να αναγνωρίσουν το ρόλο της διατροφής, της άσκησης και της αυτοδιαχείρισης στη βελτίωση του χρόνιου πόνου.

Μέσω της εκδήλωσης θα υπάρξει ο θεμέλιος λίθος για την τηλεσύνδεση του Ιατρείου Πόνου της Αναισθησιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας με το ΚΥ Τήνου με σκοπό τη θεραπεία των ασθενών με χρόνιο πόνο που κατοικούν στην Τήνο.

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Η Ομοσπονδία Θεσσαλία Ελλήνων Ρομά, επισκέφτηκε τον Υποστράτηγο Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ