Ειδήσεις

Διαδικτυακό εργαστήριο για τους εκπαιδευομένους της δράσης Skills 4 Jobs για Ηλεκτρολόγους Αυτοματιστές


Στα πλαίσια της δράσης Skills 4 Jobs για ηλεκτρολόγους αυτοματιστές στη Θεσσαλία υλοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023, ώρες 16:15 – 18:15, διαδικτυακό εργαστήριο με στόχο την παροχή συμβουλών για τις συνεντεύξεις εργασίας, την διαμόρφωση βιογραφικού και την πλατφόρμα LinkedIn.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να  ενημερωθούν για την σωστή διαδικασία μιας συνέντευξης εργασίας αλλά και να μάθουν για τη διαμόρφωση ενόςεπαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος.

Εισηγητές ήταν η κα Εύη Καραλαριώτη, Accounting& HR Officer στην επιχείρηση και η καΜαριάννα Σολδάτου HR Officerτης ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.&Ε.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ καθώς και η κα Κωνσταντίνα Τυροβολά, Leader της ομάδας Hiring Solutions του kariera.gr.

Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, τη χρηματοδότηση του Προγράμματος Θεματικών Δωρεών του Ιδρύματος Μποδοσάκη και τη χορηγική υποστήριξη των επιχειρήσεων EXALCO Α.Ε., ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΜΕΤΑΛΛΕΜΠΟΡΙΚΗ Θ. ΜΑΚΡΗΣ Α.Ε., ΜΠΕΤΤΙΝΑ ΑΒΕΕ και ΠΡΟΚΕΛ Α.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία «Skills4Jobs για Ηλεκτρολόγους Αυτοματιστές στη Θεσσαλία» μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ.

 

Προηγούμενο άρθρο Ιερά μνήμη των αγίων και ενδόξων μαρτύρων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου του διακόνου
Επόμενο άρθρο Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού συνάντησαν Κωτσό και Σπανιά